fbpx
epilarea cu ceară sau lamă

Alternativă la epilarea cu ceară sau lamă?

Cauți o alternativă la epilarea cu ceară sau alte tipuri de metode de înlăturare a părului de pe corp? Epilarea cu laser este soluția!

Pentru că acum există epilarea definitiv cu laser, o altă opțiune de îndepărtare a părului nedorit, dar pe termen mult mai lung. Asemenea electrolizei, acest tratament de epilare definitivă vizează foliculul de păr și funcționează prin deteriorarea acestuia cu lasere cu căldură ridicată având ca țintă oprirea creșterii părului. Epilarea cu laser se poate face în orice zonă a corpului, cu excepția zonei ochilor.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

La fel ca în cazul electrolizei, epilarea definitivă cu laser necesită mai multe sesiuni pentru a beneficia de cele mai bune rezultate. În funcție de zona de îndepărtare a părului, este posibil să fie nevoie de aproximativ patru până la șase tratamente, la o distanță între ele de patru-opt săptămâni. În cele mai multe cazuri, îndepărtarea parului durează câteva luni, fiind situații în care durează chiar câțiva ani. Atunci când părul crește din nou, este mai fin și mai deschis la culoare.

Trebuie să vă așteptați să remarcați o reducere vizibilă a creșterii părului cam după 2-3 ședințe. Nu este ieșit din comun să aveți nevoie de tratamente de întreținere o dată sau de două ori pe an, deoarece hormonii fluctuanți pot determina creșterea din nou a părului.

Efectele secundare sunt minore, cele mai frecvente fiind iritația și roșeața pielii, dar acestea dispar de obicei după doar câteva ore. Tratamentul poate provoca, de asemenea, modificări temporare ale pigmentului, în cazul tonurilor mai închise ale pielii.

De menționat că epilarea definitivă cu laser funcționează cel mai bine cu părul mai închis la culoare. Deoarece laserele vizează pigmentul sau culoarea foliculilor de păr, este posibil ca părul blond sau alb să nu răspundă la fel de bine la îndepărtarea definitiva a parului, dar laserele moderne pot oferi rezultate bune și la persoanele cu păr mai deschis la culoare și mai fin.

Trebuie știut că:

  • Epilarea definitivă cu laserul este puțin dureroasă
  • Efectele secundare ale epilării definitive sunt ușoare și temporare
  • Este recomandat să stați departe de soare după tratamentul cu laser, și de aceea cele mai bune perioade pentru epilare sunt toamna și iarna (dar nu obligatoriu).
  • De asemenea, asigurați-vă că nu luați medicamente restricționate sau medicamente contraceptive.
  • Nu vî epilați cu ceară înainte de prima ședință de epilare definitivă.
  • Evitați parfumul și deodorantul după fiecare tratament.
  • O altă cerință obligatorie este să alegeți cu grijă practicianul / clinica de epilare definitivă.

Verifică mai multe informații despre epilarea cu laser de la Clinica Idilliq! Noi îți punem la dispoziție toate răspunsurile de care ai nevoie dacă te decizi să optezi pentru un astfel de tratament.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top