fbpx
Epilare definitivă cu laser

EPILARE DEFINITIVĂ – MUST DO ÎN SEZONUL ESTIVAL

Epilare definitivă cu laser – este ea oare un must do în sezonul estival? Și de ce? Iată câteva argumente care te vor convinge să vrei să înțelegi mai bine acest tip de epilare!

Da, odată cu creșterea temperaturilor, trecem și la sandale, rochii, fuste, pantaloni scurți și lista continuă.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Ideea este că epilarea deja se încadrează la capitolul „trebuie” și, cu cât efectul de piele catifelată, fără păr nedorit, ține mai mult, cu atât mai bine.

Bineînțeles, că există multiple forme de epilare temporară, dar rezultatul e și el la fel de temporar. În plus, există posibilitatea unor iritații / arsuri / înăspriri ale firelor de păr care afectează aspectul estetic al pielii.

În aceste condiții, epilarea definitivă a ajuns destul de populară și apelăm la ea într-un număr din ce în ce mai mare.

Ce trebuie să știi despre epilarea definitivă cu laser?

În primul rând nu doare, nu arde, nu provoacă diverse afecțiuni ale pielii. Și nu creează „încrețiri” ale pielii – acestea sunt mituri false.

Epilarea definitivă cu laser anulează foliculita și te ajută să eviți iritațiile. Tehnica este potrivită oricărui tip de piele și poate fi folosită în orice anotimp. Nu există riscul unor efecte secundare și te poți bucura de purtarea hainelor preferate fără grija „epilării” frecvente.

Cu toate acestea, înainte de a te programa la o ședință de epilare definitivă, asigură-te că eviți expunerea directă la soare cu aproximativ o săptămână înainte.

La fel și după epilare.

Totodată, ai grijă de pielea ta.

Nu opta pentru epilare cu laser dacă ai răni deschise, iritații nevindecate, diverse boli de piele netratate, anumite sensibilități ale pielii.

Epilarea definitivă este contraindicată și în cazul în care urmezi anumite tratamente – cu antibiotice, cu hormoni, chimice etc.

Nici în perioada sarcinii nu este recomandat să alegi epilare cu laser. 

Doar respectând recomandările și indicațiile te poți bucura de o epilare definitivă cu rezultate impecabile. În caz contrar, miturile se înmulțesc.

De ce epilare definitivă?

Pentru că trăim vremuri în care timpul este prețios și în care e deosebit de important să te simți bine în pielea ta, indiferent de moment.

De câte ori nu ne-a „făcut cu ochiul” o rochie, dar am optat pentru un alt articol vestimentar datorită faptului că rochia respectivă presupunea și epilarea care, la rândul ei, cerea timp în plus?

Situație destul de familiară, nu? Sau de câte ori ieșirile la piscină se lasă cu iritații datorită epilării fix din ziua respectivă?

Exemplele ar putea continua, concluzia însă este aceeași: suntem destul de grăbiți, iar timpul este unul important, la fel însă și aspectul estetic. Și atunci această tehnică de epilare cu laser vine să „împace” și una și cealaltă.

Cât de sigur este?

Saloanele care se respectă vor garanta întotdeauna siguranța pacientului.

Performanța tehnologiei Alma Laser Remove de la Idilliq nu ridică semne de întrebare asupra siguranței procedurii de epilare definitivă și, în plus, eficiența este una de calitate superioară.

Protecția pielii, indiferent de gradul ei de pigmentare, este deosebit de importantă. De aceea este utilizat sistemul SHR care răspunde acestor nevoi de protejare a țesutului epitelial. Totodată, Idilliq se asigură că experiența epilării definitive este una deopotrivă relaxantă și calitativă.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

1 thought on “EPILARE DEFINITIVĂ – MUST DO ÎN SEZONUL ESTIVAL”

  1. Pingback: Epilarea definitivă se recomandă nu doar în sezon -Idilliq by Estetiq

Comments are closed.

Scroll to Top