fbpx
EPILAREA DEFINITIVĂ - ALMA LASER REMOVE

EPILAREA DEFINITIVĂ – NU DOAR ÎN SEZONUL ESTIVAL

Sezonul estival cu siguranță este cel care ne „forțează” către metode de epilare mai durabile, dat fiind faptul că articolele vestimentare și temperaturile ridicate sunt de o așa manieră. Cu toate acestea, în restul anului de câte ori nu renunțăm la ideea de a purta o rochie sau o bluză din cauza timpului pe care ar trebui să îl acordăm epilării.

Epilarea definitivă reprezintă în mod cert soluția fără riscuri datorită tehnologiei avansate din prezent.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Dacă în urmă cu un deceniu această metodă era privită cu scepticism de un număr ridicat de persoane, astăzi este deja celebră pentru accesarea ei.

Odată cu eliminarea riscurilor în utilizarea laserului, și epilarea definitivă a devenit o opțiune preferată.

Ce este epilarea?

Epilarea presupune îndepărtarea părului nedorit din zone variate ale corpului.

Bineînțeles că există mai multe forme de epilare: prin radere, prin utilizarea epilatorului electric, cu ceară, folosind cremă depilatoare, cu zahăr, cu laser sau IPL.

Metodele comune de epilare  vin la pachet cu câteva dezavantaje: timp rapid de creștere a firului de păr (radere, cremă depilatoare), iritații și pseudo-foliculita (ceară, zahăr, epilator electric).

Epilarea cu IPL și laser sunt menite să îndepărteze părul nedorit pentru o perioadă mult mai lungă de timp până la înlăturarea lui definitivă.

Epilarea definitivă

În timpul procedurii de epilare definitivă da, se distruge firul de păr, dar se ia în calcul și țesutul epitelial din jur.

O epilare definitivă, pe bază de laser sau IPL, nu trebuie să agreseze pielea de aceea se va proceda pentru epilare personalizată, în funcție de tipul de piele și se va ține permanent cont de răcirea epidermală.

În personalizarea epilării definitive cu laser se va acorda atenție nu doar tipului de piele, ci și culorii firului de păr, grosimii acestuia, zonei de epilare.

Epilarea definitivă folosește căldura pentru a distruge firele de păr selectate de aceea este foarte important ca tehnologia utilizată să fie una care să acționeze strict asupra cromoforilor (firele de păr țintite) și nu asupra altui tip de țesut.

Epilarea definitivă la Idilliq

Epilarea definitivă trebuie să fie o procedură în perfectă siguranță pentru fiecare pacient. La Idilliq există specialiști care se asigură că riscurile sunt reduse la 0, iar profesionalismul este unul la standarde înalte.

Sunt oferite echipamente de ultimă generație și se oferă atenție sporită detaliilor legate de problemele pielii tocmai pentru a menține siguranța fiecărei persoane care optează pentru această formă de epilare cu laser.

Ședințele de epilare definitivă Alma Beauty Remove folosesc tehnologia Alma Laser Remove – potrivită pentru orice tip de piele și cu eficiență clinică dovedită.

De ce Alma Laser Remove?

Pentru că, pe lângă rezultatele imediate, îți protejează pielea indiferent de nivelul ei de pigmentare și îți oferă garanția unor efecte pe termen lung până la dispariția completă a firelor de păr nedorite în urma ședințelor repetate. În plus, tratamentul este unul perfect confortabil pentru pacient, fără senzații de arsură, înțepături, prurit sau usturime.

Cu tratamentul Alma Beauty Remove pur și simplu te bucuri tot anul de o piele fină și de hainele dorite fără grija epilării.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top