fbpx
peeling chimic noninvaziv

Peeling chimic – evoluția cosmetică din anii ‘90 și până azi

Peeling chimic – o metodă care evoluează constant în industria cosmeticii și înfrumusețării datorită rezultatelor eficiente. Azi este mult mai populară și mai accesibilă publicului larg.

Poate că unele dintre voi ați auzit despre această procedură, dar nu știți foarte multe. Dacă vă gândiți să faceți o vizita medicului dermatolog pentru un peeling chimic, la recomandarea uneia dintre prietenele voastre, cu siguranță că vă întrebați dacă există vreun argument că procedura este benefică pentru piele sau dacă nu este doar pierdere de timp și de bani.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Trebuie să știți că începând de pe la mijlocul anilor ’90, peelingurile chimice s-au impus ca fiind printre cele mai frecvente proceduri cosmetice efectuate în cabinetele dermatologilor, în țările dezvoltate.

În timpul unui peeling chimic, medicul dermatolog aplică o anumită soluție chimică pe pielea pacientei, având ca scop îndepărtarea celulelor deteriorate ale pielii, permițând pielii sănătoase să se dezvolte în locul lor. Trebuie știut că peelingul chimic poate ajuta la ameliorarea problemelor frecvente ale pielii, cum ar fi: ridurile de orice fel, hiperpigmentarea, acneea, textura neuniformă a pielii.

Această procedură estetică este una non-invazivă și utilizează soluții formate din diferite substanțe chimice, verificate din punct de vedere al impactului asupra sănătății, și care sunt aplicate pe piele. Peelingul chimic determină desprinderea stratului superior al pielii, pentru a netezi suprafața acesteia, oferind și alte beneficii majore, cum ar fi estomparea liniilor fine, atât de deranjante și aflate în progres continuu, precum și a cicatricilor. Cele mai multe tipuri de peeling chimic au consistența unui gel și sunt aplicate pe față, deși sunt folosite uneori și pe alte părți ale corpului, cum ar fi gâtul, mâinile sau pieptul.

Procedurile de peeling chimic au făcut progrese recunoscute în ultima vreme și s-a dovedit că acestea depun în piele anumite ingrediente cu proprietăți vindecătoare, cum ar fi colagenul, ceea ce duce la diminuarea liniilor fine. După ce stratul superior al pielii este îndepărtat, celulele încep să crească producția de colagen natural și să producă o cantitate mai mare de acid hialuronic, ambele având spectaculoase efecte antiîmbătrânire.

Evident că pentru a beneficia de rezultatele așteptate este necesar a se face acest tip de proceduri cosmetice într-o clinică specializată, dotată cu aparatură și materiale adecvate, iar manoperele să fie efectuate de personal foarte bine pregătit profesional. Demn de menționat faptul că la clinica noastră se garantează aceste premise obligatorii. Vezi detalii aici.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top