fbpx
TEHNOLOGIA ȘI REMODELAREA CORPORALĂ

TEHNOLOGIA ȘI REMODELAREA CORPORALĂ

De cele mai multe ori, vara ne „obligă” să acordăm o atenție suplimentară aspectului fizic. Din momentul în care cardiganele și hainele groase dispar înlocuite de o vestimentație care lasă vederii corpul cu imperfecțiunile sale, răsare și dorința de a aduce unele schimbări cu scopul de a arăta conform standardelor proprii.

Atunci când vine vorba de remodelare corporală, cei mai mulți pacienți preferă să se bucure de avansul uimitor în materie de tehnologie pentru a obține rezultate rapide, dar și durabile.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Și dacă în urmă cu un deceniu, soluția la repede și eficient era bisturiul, astăzi, într-adevăr, ne putem răsfăța corpul cu proceduri non-invazive, iar în ulterior ședințelor ne putem relua activitățile de zi cu zi fără probleme, fără disconfort.

La Idilliq, folosim tratamentul TriPollar RF Maximus care garantează efecte vizibile chiar după prima sesiune și care nu doar conturează corpul, ci îmbunătățește și starea de sănătate prin oxigenare și detoxifiere.

Ce presupune TriPollar RF Maximus?

În primul rând folosește radiofrecvența tripolară.

Aceasta reprezintă un tratament complet sigur pentru organism, care utilizează frecvențe radio avansate pentru a încălzi cele mai profunde straturi ale pielii, provocând un răspuns natural de vindecare care stimulează o nouă producție de colagen.

Radiofrecvența tripolară poate fi utilizată în siguranță și eficient pentru a „topi” grăsimea, dar și pentru a „strânge” pielea flască din diverse zone ale corpului fără durere sau timp îndelungat, fără diete, fără exerciții zilnice, fără medicație complementară.

La nivel internațional, radiofrecvența tripolară cunoaște în prezent un succes răsunător datorită eficacității sale sporite în ceea ce privește remodelarea corporală dar și siguranței pe care o oferă.

Este unul dintre cele mai noi tratamente cosmetice și are potențialul de a contura corpul și de a îmbunătăți aspectul fizic.

În plus, s-a dovedit că energia RF este eficientă pentru reducerea celulitei și pentru ameliorarea aspectului vergeturilor.

Tratamentele cu RF sunt unele dintre cele mai relaxante tratamente non-chirurgicale disponibile – adesea descrise ca fiind similare cu un masaj cu pietre calde.

Activarea dinamică a mușchilor

(DMA) este cea de-a doua tehnologie folosită în cadrul tratamentului TriPollar RF Maximus.

Aceasta contribuie cu succes la îmbunătățirea circulației sângelui, la oxigenare, la detoxifiere și accelerarea producției de colagen care va menține rezultatele durabile în timp.

Activarea dinamică a mușchilor este o tehnologie inovatoare, versatilă, concepută pentru conturarea non-invazivă a corpului.

Poate fi un tratament de sine stătător sau utilizat împreună cu alte tehnologii, cum e cazul de față, cu RF.

Tonifierea musculară se realizează prin țintirea diferitelor straturi de mușchi, prin intermediul curentului electric aplicat direct, permițând intervale regulate de stimulare și relaxare pentru o sarcină musculară ridicată în mod eficient.

Combinarea tehnologiilor – tehnologie remodelare corporală

Combinația celor două tehnologii reușește să ofere efecte vizibile prin eliminarea stratului adipos, printr-o creștere sigură și eficientă a densității și volumului muscular, printr-o mai bună definire și tonifiere musculară cu rezultate imediate și pe termen lung.

Vrei să beneficiezi de această tehnologie pentru remodelare corporală? Click pe link!

Acest lucru este posibil deoarece, prin intermediul tratamentului TriPollar RF Maximus cele două tehnologii lucrează simultan asupra pielii, grăsimii și mușchilor.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top