fbpx
remodelare corporală în București

ȚESUTUL ADIPOS ȘI REMODELAREA CORPORALĂ

Remodelare corporală în București prin dereglare a țesutului adipos, non-invaziv și eficient! Descoperă cum funcționează!

Când auzim despre țesutul adipos, cei mai mulți dintre noi ne-am dori să ne onoreze cu absența. În acest sens apelăm la diete, sesiuni de sport prelungite și obositoare, remodelare corporală – totul pentru a-l elimina pe inamicul principal al corpului dorit. Cu toate acestea, țesutul adipos este esențial în buna funcționare a organismului nostru și e necesar să știm câte ceva despre el înainte de a trece la eradicarea lui în exces.

Ce este țesutul adipos?

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Țesutul adipos este un regulator critic al homeostaziei energetice sistemice, acționând ca un rezervor caloric.

În condiții de exces de nutrienți, țesutul adipos stochează surplusul de nutrienți sub formă de lipide neutre, în timp ce în condiții de deficit de nutrienți, furnizează nutrienți altor țesuturi, prin lipoliză.

Știm că organismele vii trebuie să consume energie din mediul lor pentru a supraviețui.

În special, stocarea energiei suplimentare obținute în timpul abundenței alimentelor este o activitate fiziologică esențială care îmbunătățește supraviețuirea în perioadele de deficit de hrană.

Țesutul adipos este distribuit pe tot corpul și este capabil să se extindă pentru a acomoda excesul de energie sub formă de lipide acumulate, caracteristici care disting țesutul adipos de alte organe și țesuturi.

Statisticile ne spun că în ultimele câteva decenii, supranutriția și activitatea zilnică redusă au crescut considerabil ratele de obezitate la nivel mondial, creând o urgență globală în ceea ce privește sănătatea din cauza creșterii concomitente a rezistenței la insulină, a procentului de oameni diagnosticați cu diabet de tip 2, boli de inimă, ateroscleroză, hipertensiune arterială și multe tipuri de cancer.

Remodelare corporală în București prin dereglare a țesutului adipos – ce presupune?

Dereglarea citokinelor, hormonilor și metaboliților derivați din țesutul adipos duce la stres metabolic și tulburări ale celorlalte organe care generează diverse boli cronice și alte tipuri de afecțiuni.

Această dereglare a țesutului adipos nu se produce însă doar prin supranutriție și sedentarism, ci și prin diete drastice sau alimentație nesănătoasă în general.

Bineînțeles, există și o influență a factorilor de mediu sau genetici.

De reținut este faptul că țesutul adipos are rol metabolic important și orice perturbare a funcțiilor adipocitare poate genera afecțiuni metabolice cronice.

Țesutul adipos subcutanat este cel care nu ne place când vinde vorba de remodelare corporală

Depozitele subcutanate de țesut adipos sunt cele care ridică probleme de aspect exterior. Tot auzim despre „topirea grăsimilor”. Este vorba despre remodelare corporală prin diverse metode: diete, exerciții fizice, metode minim invazive (injectare), chirurgie, medicație etc. Unele funcționează, altele nu, unele dau rezultate imediate, altele cer investiție temporală și efort.

Cu toate acestea, când stima de sine scade datorită aspectului fizic, automat se impune o acțiune în sensul de a obține corpul dorit.

Poți scăpa de depozitele de grăsime non-invaziv și eficient

La Idilliq este posibil, cu ajutorul tehnologiei inovatoare care asigură efecte vizibile rapide și de durată.

Tratamentele Trilipo Maximus utilizează Radiofrecvența Tripolară și Activarea Dinamică a Mușchilor pentru a elimina țesutul adipos în exces în timp ce asigură drenajul limfatic pentru a preveni aspectul de piele lăsată.

Procedura este una care nu implică incizii, injecții sau orice alt tip de disconfort, durere, recuperare ulterioară. Apelează cu încredere la serviciile de remodelare corporală în București – clinica Idilliq!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top