POVESTEA NOASTRĂ

Află mai multe despre clinica Idilliq by Estetiq!
VEZI MAI MULT

DESCOPERĂ despre filozofia de beauty și cum am pornit!

Filosofia de beauty

Filozofia noastră de beauty rezidă în frumusețea intrinsecă a fiecărei femei, pe care o dezvăluim cu ajutorul tratamentelor faciale și corporale de ultimă generație de care dispunem. Tehnologiile de estetică și cosmetologie disponibile în centrul nostru au la bază studii clinice care le atestă rezultatele excelente obținute într-un mod absolut noninvaziv.

Credem cu tărie că preocuparea pentru sine este un proces holistic în care grija pentru interior și cea pentru exterior sunt interconectate și se influențează reciproc. Noi ne asumăm rolul de a te ajuta cu grija pentru aspectul exterior și îți asigurăm servicii premium, de înaltă calitate, atât din punct de vedere tehnică și ingrediente, cât și tehnologie. Atunci când ai o piele sănătoasă și ești mulțumită de tine, radiezi de fericire.

Avem un set de valori solide care ne ghidează modul de lucru:

Personalizarea

Fiecare piele este specială și are nevoie de un tratament personalizat, ținând cont de profilul pacientului, de obiectivele sale și de stilul de viață abordat.

Specializarea

Fiecare expert din echipa noastră își cunoaște foarte bine rolul și colaborează excepțional pentru a crea o schemă de tratament de înfrumusețare completă.

Inovația

Suntem conectați la cele mai noi tendințe din industria de frumusețe, testăm tehnologiile care apar și selectăm ce este cel mai potrivit pentru clientele noastre.

Comunitatea

Am construit o rețea de clienți care s-au transformat rapid în comunitatea noastră și care ne motivează constant să ne reinventăm.

Accesabilitatea

Susținem că frumusețea este o artă pe care toată lumea o poate accesa, astfel că ne concentrăm să păstrăm serviciile noastre la o calitate impecabilă, însă accesibilă clientelor noastre.

Așa cum o spune și numele nostru, apreciem momentele simple, în tihnă, idilice și fix asta construim zi de zi pentru clientele care ne aleg  – momentele lor idilice în compania noastră.

#SkinCareEmpowerment #NaturalBeauty #BeautyMasters

Cum am pornit

Deși am deschis acest spațiu cu puțin timp în urmă, am făcut-o cu toată pasiunea și dedicarea pentru frumusețe în toate formele  sale.

Am pus tot ceea ce știm despre business, client service și tratamente de înfrumusețare într-un singur loc și a reieșit Idilliq, locul în care toate clientele noastre se simt celebrate și apreciate.

„Totul a fost o urmare naturală a performanței pe care am obținut-o în importul de echipament pentru centrele și clinicile de estetică din România. Având acest know-how extrem de valoros, fiind constant la zi cu toate informațiile și studiile relevante din domeniul estetic, am considerat că avem toate premisele să deschidem acest centru de înfrumusețare deopotrivă șic, idilic, dar și inovativ.

Toate experiențele bune și mai puțin bune m-au ajutat să creez acest loc, urmând în mod constant așteptările personale exigente. Idilliq este locul în care abia aștepți să te întorci, este un ritual. Relația pe care o construim în mod permanent cu clientele noastre se bazează pe transferul de încredere și sinceritate.” –  owner Idilliq.

De ce clinica Idilliq by Estetiq?

Fericirea vine din lucruri mărunte, iar ceea ce este important pentru tine este primordial pentru noi. Frumusețea este mai mult decât o percepție pe care ne dorim să o creăm în ochii privitorului, este o stare de bine, este bucuria de a trăi fiecare clipă la intensitate maximă. Este tot ce ne dorim să îți oferim!

Viziunea noastră

Viziunea noastră este conștientizarea frumosului ce vine din interior spre exterior, cu ajutorul experților noștri în utilizarea aparatelor non-ivazive, de ultimă generație, aparate ce acționează și stimulează corpul.

Clinica Idilliq by Estetiq

Clinica Idilliq by Estetiq
Scroll to Top