fbpx

SITEMAP

SITEMAP IDILLIQ – o hartă utilă dacă te-ai rătăcit pe site-ul nostru sau în cazul în care cauți anumite informații!

Articole recomandate

Remodelare corporală TriLipo

Cum previi foliculita pentru a te bucura de o piele frumoasă tot anul

Foliculita nu este doar deranjantă vizual, ci și dureroasă. În plus, netratată la timp, se poate agrava și atunci sunt necesare tratamente cu antibiotice și unguente antifungice locale. Vezi ce e de făcut!

Epilarea definitivă la bărbați

Epilarea definitivă la bărbați este în vogă

Datorită beneficiilor oferite pe termen lung epilarea cu laser este în vogă și pentru bărbați. Dacă unii arată mai bine… gândește-te că acolo s-a folosit epilarea cu laser!

Ghid practic pentru strălucirea frumuseții tale

Ghid practic pentru strălucirea frumuseții tale

Propunem un ghid scurt, dar practic pentru strălucirea frumuseții tale cu ponturi simple și rapide. Investește smart în corpul tău! Vezi ghidul!

Pagini recomandate

Remodelare corporală TriLipo

Tratament non-invaziv pentru corp

Fiind utilizat un singur aplicator, două tehnologii inovatoare topesc și elimină țesutul adipos, asigură drenajul limfatic și tonifiază musculatura (prin contractarea fibrelor de colagen și regenerarea accelerată a acestora), eliminând aspectul flasc.

Rejuvenare facială cu OxyGeneo

Cum poți avea grijă de tenul tău

Cu ajutorul tratamentelor ce stimulează mecanismele naturale ale organismului, revitalizând pielea și oferindu-i tenului un nou echilibru. Descoperă acest tratament!

epilare definitivă alma remove

Tot ce trebuie să știi despre epilare definitivă

Epilarea cu laser este cea mai recomandată! Alma Laser Remove este tehnologia ideală de epilare definitivă pentru toate fototipurile (sau tipurile de piele), chiar și în cazul pielii bronzate sau închise la culoare.

Pe noi ne găsești aici

Scroll to Top