fbpx

Ce este Alma Remove?

Alma REMOVETM oferă cea mai sigură și eficientă soluție de îndepărtare a părului, fiind lider de piață în ceea ce privește tehnologia, versatilitatea și confortul. Unicitatea acestui tip de tehnologie este dată de faptul că poate trata toate tipurile de piele și cea mai largă gamă de tipuri de păr, 365 de zile pe an.

Procedura este nedureroasă, rapidă și confortabilă, conferind pielii tale aspectul mătăsos și neted pe care ți-l dorești.

Ce este Alma Remove

Ce tehnologie stă în spatele Alma Remove?

epilare definitivă alma remove

Pe de-o parte avem tehnologia REMOVE, care garantează rezultate superioare datorită utilizării tehnologiei brevetate SHRTM. Aceasta a câștigat recunoașterea la nivel mondial și este utilizată în clinicile de top din întreaga lume. Funcționează prin încălzirea graduală a dermei până la o temperatură care acționează eficient și localizat asupra foliculilor de păr, împiedicându-i să crească, dar protejând, în același timp, pielea din jur.

Foliculii de păr nu sunt expuși unui singur puls de energie înaltă, care poate răni pielea, ci primesc mai multe impulsuri multiple, scurte și de energie scăzută, până când se produce suficientă energie termică pentru a deteriora foliculul.

Pe de altă parte, tehnica In-motionTM utilizată cu SHR presupune mișcarea aplicatorului în mod repetat peste zona de tratament, prin aplicarea energiei pe o suprafață mai mare, nu doar în zona în care se află foliculul de păr. In-motion încălzește și distruge foliculii de păr, asigurând o acoperire completă care îmbunătățește vizibil rezultatele.

Care sunt beneficiile concrete Alma Remove ?

Care sunt beneficiile concrete Alma Remove

O soluție pentru toate fototipurile și anotimpurile – modul unic de încălzire și de livrare a energiei SHR este conceput special pentru a minimiza riscul de rănire a pielii, indiferent de nivelul pigmentului, făcându-l sigur și eficient chiar și pentru pielea închisă la culoare sau bronzată.

Expunerea la soare este, de asemenea, mai puțin traumatizantă pentru piele după tratamentul cu SHR, eliminând, astfel, unul dintre cele mai mari riscuri care au fost asociate epilării definitive de-a lungul timpului.

Tratament sigur și confortabil – Răcirea simultană a aplicatorului de safir Glacial TechTM minimizează riscul de arsuri superficiale în timpul tratamentului, atingând o temperatură minimă de -3°C. 

Glacial Tech răcește suprafața pielii pentru perioade mai lungi de timp, ceea ce înseamnă că nu simți absolut nimic în timpul procedurii și te poți întoarce la activitatea normală, de zi cu zi, fără restricții speciale.

Rezultate într-un timp mai scurt – Ședințele de epilare definitivă sunt mai rapide, accesibile, iar părul încetează să crească după primele ședințe. Aspectul pielii este mult mai matifiat și tratează inclusiv foliculita, minimizând sensibilitatea epidermei.

În cât timp se văd rezultatele cu tehnologia Alma Remove?

În cât timp se văd rezultatele cu tehnologia Alma Remove

Părul trece prin trei etape: 1) anagen (creştere), 2) catagen (repaus) şi 3) telogen (cădere). Din acest motiv, există un ciclu care trebuie urmat pentru a ne asigura că părul este eliminat 100%. Vei observa rezultatele încă de la prima ședință, dar pentru ca acestea să persiste pe termen lung, este imperios să urmezi întregul protocol, așa cum îți va recomanda specialistul nostru, pe baza profilului tău, în funcție de culoarea pielii (fototipul cutanat), densitatea și grosimea firului de păr.

Pentru rezultate optime este nevoie de 8-10 ședințe realizate la interval de 30 de zile, urmând, ulterior, o perioadă de întreținere, care presupune rărirea ședințelor până la 1 ședință pe an.

epilare definitivă alma remove

Cum te pregătești pentru epilare pentru cine e potrivit?

Epilarea definitivă este potrivită pentru orice tip de piele, deși rezultatele pot varia în funcție de asta. Singurele contraindicații sunt în cazul persoanelor însărcinate sau în perioada alăptării, persoanelor cu leziuni la nivelul pielii sau mucoaselor și persoanelor cu boli oncologice. Nu îți face griji, înainte de a începe procesul de epilare definitivă, vei purta o discuție cu terapetul pentru a stabili cel mai potrivit protocol pentru tine. De asemenea, toate alunițele din zonele ce urmează a fi supuse epilării definitive vor fi acoperite, la fel și tatuajele din zonele adiacente.

Este important ca să nu te expui la soare/solar cu cel puțin 3 zile înainte de ședința de epilare definitivă. Folosește lama de ras pentru epilare și evită epilarea cu ceară sau cu cremă depilatoare, utilizarea epilatorului electric sau a pensetei. Ai grijă, însă, nu te epila în aceeași zi în care ai ședința de epilare definitivă. Cel mai indicat este să faci asta cu 24h înainte. De asemenea, pielea trebuie să fie curată și nu trebuie să aplici niciun fel de cremă/ulei înainte de epilare. Nu te speria, poți folosi deodorant, va fi îndepărtat cu grijă la clinică de către specialiștii noștri.

Există o serie de recomandări de urmat și după ședințele de epilare definitivă. În primul rând, se evită expunerea la soare/solar timp de cel puțin 3 zile. Nu recomandăm nici utilizarea autobronzantelor pentru cel puțin o săptămână post epilare. Apoi, se recomandă evitarea băilor fierbinți pentru 48h, iar dacă este absolut necesar, folosește apă călduță pentru a preîntâmpina o iritație a pielii. În tot acest timp, nu folosi creme sau loțiuni parfumate pe zonele recent epilate și recomandăm să nu îți faci planuri de mers la piscină sau bazin 48h. Contactul cu soluțiile din apă pot genera iritații puternice.

epilare definitivă alma remove
Alma Beauty Remove Epilare definitivă laser

O ședință de epilare poate dura de la 5min. (mustață) la 1h (picioare).

*Dincolo de obiectivul principal – acela de a reduce la maximum posibil pilozitatea, epilarea definitivă poate avea efecte extrem de bune și în tratarea anumitor afecțiuni, precum hipertricoză, hirsutism sau foliculită. Înainte de a apela la această procedură pentru oricare dintre aceste afecțiuni, este important să consulți și un medic de specialitate, pentru a-ți construi un plan de tratament complet.

Această tehnologie are la bază studii clinice!

Tratamente corporale profesioniste pentru a arăta bine

De ce să arăți bine în zilele noastre?

Tratamente corporale profesioniste sunt tot mai accesibile pentru a arăta bine oricine în zilele noastre! Vezi despre ce e vorba! A arăta bine în fiecare zi ne oferă noi și…
Scroll to Top