fbpx
Ce este OxyGeneo

Ce este OxyGeneo?

Tehnologia OxyGeneo reprezintă o abordare unică pentru tratamentele faciale, care stimulează mecanismele naturale ale organismului, pentru o piele revitalizată și un ten echilibrat. 

Procesul patentat de oxigenare Geneo acționează în profunzime pentru a crește nivelul de oxigen din piele și pentru a îmbunătăți absorbția ingredientelor active aplicate în timpul tratamentului.

Cum funcționează oxigenarea?

 • Oxypod-ul cu ingrediente active prețioase reacționează în contact cu gelul primer, creând la suprafața pielii un mediu bogat în CO2.
 • Corpul trimite un val de oxigen la suprafața pielii pentru a echilibra nivelul de CO2. Astfel crește fluxul sanguin bogat în O2 și este îmbunătățit metabolismul celular.
 • Acest proces ajută corpul să eficientizeze absorbția de ingrediente active pe parcursul tratamentului pentru rezultate imediate vizibile pe termen lung.
Tratament facial Oxygeneo

Această tehnologie stă la baza tuturor tratamentelor Geneo disponibile în centrul nostru de estetică, recomandate de estetician în urma unei diagnoze faciale, reprezentând garanția pielii netede și regenerate obținute fără proceduri invazive sau dificile.

Ce tehnologii asigură rezultatele obținute cu Geneo

Ce tehnologii asigură rezultatele obținute cu Geneo?

La baza OxyGeneo stau 3 tehnologii care acționează în sinergie pentru o piele luminoasă, radiantă și sănătoasă într-un tratament care durează doar 30 de minute și poate fi realizat chiar în pauza de masă.

 • OxyGeneo, cea care dă și numele tratamentului, asigură exfolierea, stimularea oxigenării și a absobției de ingrediente active, așa cum este descris mai sus.
 • TriPollar RF – radiofrecvența tripolară, a 3-a generație de radiofrecvență, cel mai sigur și cel mai plăcut tratament RF, contribuie la reducerea ridurilor, redă fermitatea pielii și îmbunătățește conturul facial.
 • Ultrasunete – încălzesc ușor țesutul, îmbunătățesc metabolismul celular și capacitatea pielii de a reține apă.

Ce tehnologii asigură rezultatele obținute cu Geneo?

Cu ajutorul acestei tehnologii, poți opta, în centrul nostru de estetică, pentru unul dintre următoarele variante de tratament OxyGeneo:

Geneo Glam - Tratamentul cu aur pur

Geneo Glam – Tratamentul cu aur pur

La baza acestui protocol stau ingrediente prețioase precum fulgii de aur pur, complexul de peptide și aminoacizi de mătase, acidul hialuronic sau uleiul de Marula. Geneo Glam previne pierderea de colagen, crește elasticitatea pielii, rejuvenează și hidratează tenul. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Geneo Detox - Prospețime în profunzime cu ceai verde

Geneo Detox – Prospețime în profunzime cu ceai verde

Geneo Detox își bazează efectele pe mixul de ingrediente format din gluconatul de cupru, extractul de ceai verde, alantonina, vitamina E, dar și pe complexul calmant unic din ulei de marula și extract de nufăr alb. Acest tratament va contribui la refacerea barierei naturale de protecție a pielii, protejând-o împotriva factorilor de mediu, dar și a luminii albastre a ecranelor la care  suntem expuse zilnic. Este potrivit pentru toate tipurile de ten, cu focus pe tenul sensibil, cu tendință de îngrășare sau acneic.

Geneo Hydrate - Hidratare intensă cu spirulina albastră

Geneo Hydrate – Hidratare intensă cu spirulina albastră

Geneo Hydrate folosește spirulina albastră, niacinamidele și acidul lactobionic pentru a hidrata pielea în profunzime, prin refacerea și menținerea unui nivel optim de apă la nivelul tenului. În completare vin și ingrediente precum Vitamina E și B, acidul hialuronic și uleiul de Marula. Este potrivit, în mare măsură, pentru tenul uscat sau deshidratat. 

Geneo Balance - Purificare cu ajutorul cărbunelui

Geneo Balance – Purificare cu ajutorul cărbunelui

Geneo Balance purifică tenul prin utilizarea cărbunelui de bambus, extractului de came-camu cu conținut ridicat de antioxidanți și vitamine și acidului mandelic. Acest protocol reușește să netezească și să detoxifice tenul gras, în timp ce îl păstrează hrănit și hidratat. Este ideal și pentru tenul acneic.

Geneo Revive - Elixirul tinereții extras din algele roșii

Geneo Revive – Elixirul tinereții extras din algele roșii

În cazul Geneo Revive, beneficiile algelor roșii sunt cele care au inspirat acest protocol de reîmprospătare a tenului, reducând liniile fine. Algele roșii au un efect puternic antioxidant, iar în amestec cu acidul cafeic și retinolul, încetinesc vizibil semnele îmbătrânirii pielii. Alături de ingrediente precum complexul de peptide sau uleiurile de jojoba și argan intensifică producția de colagen a tenului. Este potrivit pentru tenul matur.

Geneo Illuminate - Strălucire și uniformizare

Geneo Illuminate – Strălucire și uniformizare

Geneo Illuminate este cel mai potrivit remediu pentru tenul pigmentat, utilizând  acidul kojic și vitamina C pentru a reda strălucirea și a uniformiza tenul. Acest protocol are și efect hidratant și de netezire, datorită extractelor de morcov și de opuntia. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Tratament facial Oxygeneo

Ce se întâmplă atunci când folosești OxyGeneo și care sunt beneficiile concrete?

 • Îndepărtează celulele moarte pentru o exfoliere intensivă, ceea ce îți va reda strălucirea și finețea pielii.
 • Netezește și reîmprospătează pielea, pentru acel touch de tinerețe și prospețime.
 • Pregătește pielea pentru infuzia de ingrediente active și absorbția lor integrală și cât mai în profunzime.
 • Crește fluxul sanguin și suplimentează oxigenul în zona tratată, fapt ce are efecte vizibile în reducerea porilor, a pielii pigmentate, dar și în cazul ridurilor fine.
 • Crește metabolismul celular, ceea ce asigură hidratarea din interior a pielii și ajută la ceea ce ne place să numim o piele „mai întinsă”.

Când toate aceste procese converg, pielea este hrănită, textura pielii este îmbunătățită, iar tenul devine neted și luminos, în același timp echilibrat și strălucitor. 

Chiar dacă pare utopic la prima vedere, efectul triplu simultan de oxigenare, exfoliere și absorbție intensă a nutrienților, într-o singură procedură scurtă și eficientă, este ceea ce asigură succesul 100% al protocoalelor noastre, implicit atingerea obiectivelor tale pentru o piele sănătoasă și la interior, și la exterior.

Tratament facial Oxygeneo

Cum te pregătești pentru OxyGeneo și pentru cine este potrivit?

Toate tratamentele realizate cu OxyGeneo sunt de scurtă durată și nu necesită o pregătire specială în prealabil. Procesul este sigur pentru toate tipurile de piele și nu implică niciun fel de durere.

Această tehnologie are la bază studii clinice!

Scroll to Top