fbpx

Ce este TriLipo?

Remodelare corporală TriLipo

Tehnologia TriLipo este o soluţie avansată pentru conturarea noninvazivă a siluetei. Tratamentul combină tehnologia cu radiofrecvenţă TriLipo cu Activarea Dinamică a Muşchilor TriLipo [DMA) pentru rezultate optime de reducere a grăsimilor şi întindere a pielii. 

TriLipo lucrează, în acelaşi timp, pe 3 planuri: 1) la nivelul dermei, 2) la nivelul hipodermei (grăsimea) şi 3) pe straturile de muşchi pentru a genera o reducere deplină a grăsimilor. Încălzirea omogenă atât a dermei, cât şi a straturilor de grăsime, stimulează eliberarea de grăsime lichidă din celule, accelerând metabolismul natural al acestora.

Ce tehnologie stă în spatele TriLipo?

TriLipo se află la întâlnirea a două tehnologii, eficient îmbinate într-un singur aplicator. Cele două tehnologii – Radiofrecvenţa TriLipo (RF) şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA) – lucrează simultan, iar în acest mod reușesc să creeze un efect sinergetic, care asigură eliminarea grăsimilor şi drenaj limfatic într-o manieră noninvazivă.

TriLipo este singura și cea mai nouă tehnologie care lucrează simultan asupra pielii, grăsimii și mușchilor, pentru a oferi o soluție holistică de remodelară corporală.

Remodelare corporală TriLipo

Ce protocoale se pot realiza cu TriLipo?

TriLipo Cellulite ​- Tratamentul ideal pentru celulită vizează acumulările de grăsime din coapse și fese și  ceea ce numim adesea aspect de „coajă de portocală”. Combinația de energii TriPollar RF și DMA micșorează și stoarce, efectiv, aceste acumulări de grăsime, crește circulația sângelui și susține drenajul limfatic pentru oxigenarea și detoxifierea țesutului. ​Cu un protocol bine pus la punct, vei obține un aspect mai fin al pielii, micșorarea circumferinței coapselor și mușchi mai fermi.

TriLipo tratament remodelare corporală

Butt Lift Protocol– Gluteus Maximus („mușchiul fesei”) este cel mai mare mușchi al corpului uman și foarte receptiv la energia DMA, folosită în acest tip de tratament. Radiofrecvența TriPollar și energia DMA lucrează împreună pentru a micșora grăsimea, pentru a revigora pielea și pentru a susține ridicarea mușchilor din zona feselor. Astfel, fesele devin mai ferme, ridicate și tonifiate, iar pielea mai fină, prin reducerea celulitei.

Butt Lift Protocol​

TriLipo Abdomen – Soluția potrivită pentru abdomenul postpartum, pentru tonifierea după o pierdere mare de greutate, dar și pentru oricine își dorește o siluetă altfel. Abdominoplastia non-invazivă TriLipo este special concepută pentru a tonifia pielea și a stimula repararea țesuturilor în zona abdomenului. Încălzirea volumetrică TriPollar și contracțiile musculare de înaltă frecvență ajută la regenerarea colagenului și elastinei, reduc depozitele de grăsime și domolesc aspectul vergeturilor. Rezultatele au un aspect natural și sunt de lungă durată.

TriLipo tratament remodelare corporală

TriLipo Torso – TriLipo Torso este un protocol care armonizează redefinirea întregii siluete. Acest tratament cuprinzător pentru partea superioară a corpului topește depozitele excesive de grăsime, elimină pliurile pielii și conturează curbele naturale ale corpului. DMA întărește mușchii abdominali pentru a îmbunătăți forța centrală și intensifică drenajul limfatic necesar pentru detoxifierea țesuturilor.

TriLipo Torso

TriLipo Arms – Un tratament eficient pentru brațele „lăsate”, care stimulează pielea, reduce volumul de grăsime și tonifică mușchii tricepși. Aplicatorul mediu permite tratarea cu ușurință a oricărei părți a brațului, cu excepția axilelor.​

TriLipo Arms

Ce se întâmplă atunci când folosești TriLipo și care sunt beneficiile concrete?

  • Reducere localizată a grăsimilor – tehnologia e aplicabilă pe aproape orice parte a corpului;
  • Micşorarea circumferinţei pe termen lung – sunt necesare doar tratamente de întreținere la o perioadă mai lungă de timp;
  • Ameliorarea celulitei, dar și întinderea şi tonifierea pielii;
  • Ridicarea, tonifierea şi întărirea muşchilor, bineînțeles susținut și de un stil de viață activ.
  • Detoxifiere, drenaj mai bun, îmbunătățirea circulaţiei sângelui şi oxigenare.

Cum te pregătești pentru TriLipo și pentru cine e potrivit?

TriLipo este o procedură rapidă, uşoară şi nu implică durere. Spre deosebire de alte tratamente de remodelare, ceea ce este și mai special la tratamentele TriLipo este că nu sunt limitate la pacienții dintr-un anumit interval IMC. Mai mult, TriLipo nu se limitează la anumite zone ale corpului și poate fi folosit (aproape*) oriunde pe corp.

Această tehnologie are la bază studii clinice!

Scroll to Top