Despre peelingul chimic de la NOON Aesthetics

Peelingul chimic de la NOON Aesthetics ridică standardele în cazul tratamentelor de exfoliere prin eficiența de care dă dovadă, fără efectele secundare frecvente precum iritația, arsura, înroșirea și senzația neplăcută. Inovația este dată de prezența aditivului brevetat DermShield® care suportă ingrediente active cu un nivel de concentrație mult mai ridicat. Astfel, peelingul chimic pe care ți-l propunem oferă soluții inovative și rezultate impresionante pentru multe probleme ale tenului, cum ar fi ridurile, hiperpigmentarea, leziunile solare și pierderea elasticității sau seboree.

Individualitatea protocolului de peeling chimic în centrul nostru este dată de tehnologia DermShield™, care diminuează  furnicăturile, arsurile și mâncărime, nu necesită anestezie locală în zona tratată, suprimă eritemul și edemul pielii, previne inflamațiile neurogene și suprimă formarea de citokine, responsabile de apariția  inflamației. 

peelingul chimic de la NOON Aesthetics

Ce tehnologie stă în spatele peelingul chimic de la NOON Aesthetics?

Tehnologia DermShield ™ dezvoltată de NOON Aesthetics, combinată cu ingredientele de cea mai bună calitate, în concentrații precise, permite folosirea unor concentrații mari de ingrediente active, care tratează în mod eficient pielea, fără efecte secundare nedorite, cum ar fi iritațiile, arsura, roșeața și senzația de disconfort. Efectele rezultate sunt pe termen lung și vizează exfolierea pielii, dar și stimularea sintezei de colagen, elastină și glicozaminoglican.

Ce protocoale se pot realiza cu peelingul chimic de la NOON Aesthetics?

G-Peel 50

G-Peel 50 este un gel tixotropic din nanoparticule, care reduce liniile fine, ridurile, leziunile solare și hiperpigmentarea. Contribuie la diminuarea texturii neuniforme în cazul tenului gras, cu probleme. Acționând la nivelul epidermei și dermei, reduce convergența corneocitelor epidermice și previne îngroșarea stratului cornos. G-Peel 50 exfoliază pielea și stimulează colagenul din stratul dermic, sinteza elastinei și glicozaminoglicanului. Formula gelului tixotropic din nanoparticule G-Peel 50  conține acid glicolic 50% și DermShield®, un antiiritant brevetat, cu rezultate dovedite clinic.

Tratamentul ideal și cu eficiență dovedită presupune o serie de șase exfolieri realizate la două săptămâni, iar în funcție de reacția cutanată se poate mări durata de tratament. O sesiune durează 12min, iar pe tot parcursul tratamentului de exfoliere, dar și după, este necesară o rutină specială de îngrijire la domiciliu, ce va fi recomandată de terapeutul nostru.

P-Peel 40

P-Peel 40 reduce liniile fine, ridurile și leziunile solare. Formula exfoliantă are efecte cheratolitice, de reglare a sebumului și antimicrobiene. Cu efecte asupra epidermei și dermei, scade convergența corneocitelor epidermice și previne îngroșarea stratului cornos. P-Peel 40 conține acid piruvic, ce creează un strat de protecție care împiedică deshidratarea pielii datorită proprietăților sale de hidratare.Formula P-Peel 40 conține acid piruvic 40%, Acid Lactic 5% și DermShield®, un antiiritant brevetat, cu rezultate dovedite clinic.

Tratamentul ideal și cu eficiență dovedită presupune o serie de 3-5 exfolieri realizate la două săptămâni, iar în funcție de reacția cutanată se poate mări durata de tratament. O sesiune durează 12min, iar pe tot parcursul tratamentului de exfoliere, dar și după, este necesară o rutină specială de îngrijire la domiciliu, ce va fi recomandată de terapeutul nostru. De asemenea, după finalizarea protocolului de exfoliere, intervine un program de întreținere care presupune un tratament de exfoliere lunar.

S-Peel 20

S-Peel 20 reduce liniile fine, ridurile, leziunile solare și are efecte cheratolitice, de reglare a sebumului și antimicrobiene. Oferă cu succes un tratament pentru pielea aspră cu papule și roșeață. Formula S-Peel conține acid salicilic 20%.

Tratamentul ideal și cu eficiență dovedită presupune o serie de 4-6 exfolieri realizate la două săptămâni, iar în funcție de reacția cutanată se poate mări durata de tratament. O sesiune durează 12min, iar pe tot parcursul tratamentului de exfoliere, dar și după, este necesară o rutină specială de îngrijire la domiciliu, ce va fi recomandată de terapeutul nostru. De asemenea, după finalizarea protocolului de exfoliere, intervine un program de întreținere care presupune un tratament de exfoliere lunar.

J-Peel Delicate

J-Peel Delicate provine din formula soluției Jessner. J-Peel Delicate reduce liniile fine, ridurile, leziunile solare și hiperpigmentarea.

Exfolierea stimulează colagenul din stratul dermic, precum și sinteza elastinei și glicozaminoglicanului.

Formula J-Peel Delicate conține 8% acid salicilic, 14% acid lactic, 12% acid citric.

Acest produs este potrivit pentru toate tipurile de piele și presupune o rutină bine pusă la punct de îngrijire la domiciuliu.

Ce se întâmplă atunci când folosești peelingul chimic de la NOON Aesthetics și care sunt beneficiile concrete?

  • Reduce ridurile și liniile fine de sub ochi și din jurul gurii;
  • Tratează urmele lăsate de expunerea repetată la soare;
  • Îmbunătățește aspectului cicatricilor și chiar le elimină pe cele cauzate de acnee;
  • Tratează anumite tipuri de acnee;
  • Reduce petele pigmentare, pistruii și petele întunecate (melasma);
  • Reglează producția de sebum;
  • Îmbunătățește aspectul pielii.

Cum te pregătești pentru peelingul chimic de la NOON Aesthetics și pentru cine e potrivit?

Peeling-ul chimic de la NOON Aesthetics este recomandat deopotrivă tenului gras/acneic, dar și tenului deshidratat, cu riduri superficiale. Bineînțeles, are efecte uimitoare și în cazul tenului cu pete pigmentare.

Înainte de peeling-ul chimic, recomandăm evitarea expunerii excesive la soare, chiar cu o luna înainte, şi folosirea cremei de fotoprotecţie cu factor SPF 50.

Scroll to Top