fbpx
Epilare definitivă cu laser la bărbați

Epilare definitivă cu laser la bărbați

Epilare definitivă cu laser la bărbați? Mai e un tabu? Noi am spune că nu! Te îngrijorează ce va spune lumea? Iată de ce nu e cazul:

Îți prezentăm o serie de articole despre epilare definitivă cu laser pentru bărbați! Ne-am propus să oferim câteva perspective prin care poți realiza dacă merită sau nu să apelezi la astfel de tratamente!

Masculul alfa versus feminizarea bărbatului

Epilare definitivă cu laser la bărbați

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

În societatea românească nu mai este deloc o noutate faptul că există anumite așteptări în ceea ce privește înfățișarea bărbatului. Acestuia parcă i se cere să se înfățișeze într-o postură puternică, protectoare și productivă. La orice abatere de la simplitatea lui – există riscul sau percepția unor mustrări dure. Iar la polul opus pare să fie absolut în regulă cel care, dacă are hainele murdare, ori are un aspect neîngrijit – emană masculinitate și / sau e considerat un om care muncește.

Epilare definitivă cu laser la bărbați

Pe de altă parte, orice bărbat care alocă atenție sporită felului în care se prezintă în societate poate fi supus unor critici aspre. Celor care se pensează, se epilează sau folosesc variate produse aparent specifice femeilor li se pun la îndoială masculinitatea sau orientarea sexuală.

Poate pare exagerat, dar acestea sunt anumite extreme pe care mai mult ca sigur le-ai întâlnit în zilele noastre. Există totuși și o perspectivă menită să împace sau să ignore „extremiștii”.

Fiecare este liber să decidă cum să arate și are dreptul să ignore părerile celor din jur. Totuși, dacă se pot simți afectați de critici sau nu doresc să exagereze, dar vor să ia măsuri în ceea ce privesc nevoile reale ale corpului pentru a arăta decenți, ar putea lua în considerare o intervenție parțială.

Epilare definitivă cu laser la bărbați

Epilare definitivă cu laser la bărbați

Un exemplu este epilarea bărbatului pe picioare. Cea mai frecventă critică adusă bărbatului este dacă se epilează pe picioare. Există situații în care o astfel de intervenție estetică nu este absolut necesară, dar există și situații în care este mai mult decât recomandat.

Spre exemplu, bărbatul care are foarte mult păr pe spate. Total inestetic și chinuitor, ținând seama că epilarea cu diverse produse găsite în supermarket-uri nu sunt tocmai eficiente. Așadar, nu doar că este dificil sau imposibil ca bărbatul să se epileze pe spate, singur, acasă, dar este necesară o intervenție profesionistă.

Concluzie despre bărbații care vor să se epileze

Epilare definitivă cu laser la bărbați

În concluzie, rămâne la aprecierea fiecăruia dacă va considera sau nu necesară epilarea totală sau parțială. De asemenea, critica e bună, dar autocritica este și mai bună. Astfel, dacă părerile unora care se pot pronunța în ceea ce privește esteticul pot fi considerate binevenite, autoconștientizarea despre minusurile evidente ale propriului corp este un pas mult mai important.

Ai decis să te epilezi cu laser și nu știi de unde să începi?

Așa cum spuneam, ne dorim să oferim un sprijin persoanelor care vor să investească în frumusețea lor. Începând de la câteva perspective și până la tipul de tehnologie utilizat în astfel de tratamente, îți propunem să citești în continuare seria pentru a te familiariza despre epilarea definitivă!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

1 thought on “Epilare definitivă cu laser la bărbați”

  1. Pingback: Epilarea definitivă la bărbați este în vogă - Idilliq by Estetiq

Comments are closed.

Scroll to Top