fbpx

Dezvoltă o afacere care deja se bucură de succes! Alege franciza clinica Idilliq by Estetiq!

MISIUNEA NOASTRĂ este să oferim cele mai bune tratamente estetice printr-o experiență unică, în termeni de calitate, eficacitate, siguranță.

VIZIUNEA NOASTRĂ este să avem 5000 de saloane worldwide, să creăm peste 3500 de antreprenori și peste 30000 de oportunități de job.

Franciza clinica Idilliq by Estetiq - pentru că succesul merită împărtășit cu oamenii din jurul nostru! Alege franciza noastră!

Ce oferim?

PROFITĂ DE NUMEROASELE BENEFICII ȘI DESCHIDE-ȚI PROPRIUL BUSINESS:

1. Aparate profesionale de ULTIMĂ GENERAȚIE

LIDER MONDIAL PE PIAȚA DE ESTETICĂ CORPORALĂ ȘI FACIALĂ

2. REZULTATE GARANTATE după PRIMA ȘEDINȚĂ

Având în vedere creșterea numărului saloanelor de înfrumusețare este primordial să te asiguri că business-ul tău păstrează poziția de lider. Astfel, înțelegem importanța construirii relațiilor de durată cu ai tăi clienți, iar la baza acestor relații se află oferirea de servicii premium pentru a obține rezultate încă de la prima ședință. Cu ajutorul ultimelor aparate din domeniu rezultatele sunt garantate, iar satisfacția clienților înseamnă un business de succes.

3. Management MARKETING
dedicat

Ai acces la o echipă de marketing ce vor construi împreună cu tine strategia de marketing pentru businessul tău de succes.

8. EXPERIENȚĂ DE PESTE 14 ANI PE PIAȚĂ prin ESTETIQ SOLUTIONS, LEADER LA NIVEL NAȚIONAL ÎN DISTRIBUȚIA DE APARATURĂ ȘI PRODUSE PENTRU FRUMUSEȚE

Peste 200 de saloane apreciaza tehnologia și produsele prezentate de Estetiq Solutions în România.

9. RECUPERAREA RAPIDĂ A INVESTIȚIEI

Cu 1 client nou/zi garantăm amortizarea investiției într-un an.

CE AȘTEPTĂRI AVEM DE LA FRANCIZAT?

DE CE SĂ ALEGI O FRANCIZĂ?

BUSINESS-URILE TIP FRANCIZĂ AU O RATĂ DE SUCCES DE 90% ÎN PRIMII ANI DE LA DESCHIDERE, FAȚĂ DE DOAR 23% RATĂ DE SUCCES A BUSINESS-URILOR NON-FRANCIZĂ.

Aplică acum pentru franciza clinica Idilliq by Estetiq!

Franciza clinica Idilliq
Scroll to Top