Politici de livrare și anulare

În prezenta pagină este comunicată politica Idilliq, brand al IDILIQ CONCEPT S.R.L., privind livrarea, anularea și restituirea contravalorilor pentru serviciile clinicii.

Compania noastră comercializează mai multe tipuri de servicii, de tipul tratamentelor ofertate în pachete de servicii, respectiv prestarea de servicii individuale de către specialiștii clinicii Idilliq.

Datorită acestei activități, IDILIQ CONCEPT S.R.L. recomandă să citiți cu atenție prezentările serviciilor pe care urmează să le comandați. Astfel, veți înțelege în ce condiții se livrează comanda și în ce condiții puteți face o anulare și / sau să vă fie restituită contravaloarea unor tratamente.

Compania noastră își dorește să trateze cu respect toți clienții Idilliq și să se asigure că aceștia vor fi mulțumiți chiar și în situații în care își doresc banii înapoi.

Astfel că, pentru a stabili care dintre servicii pot fi „returnate” și / sau când va putea fi făcută restituirea contravalorii unei comenzi, politicile companiei se vor a fi conform legilor și normelor de pe teritoriul României, respectiv Uniunii Europene.

POLITICA DE LIVRARE

Comenzile digitale pentru servicii achitate cu card de credit.
În momentul achiziționării cu cardul a unui pachet de servicii sau a unuia dintre serviciile disponibile pe idilliq.ro se înțelege rezervarea din timp a uneia sau mai multor ședințe de tratament oferite în cadrul clinicii noastre. Totodată, confirmarea plății presupune și achitarea în avans a comenzii dorite.
Reprezentanții clinicii vor contacta clienții pentru a stabili de comun acord momentul în care clientul ajunge la clinică pentru a începe prima ședință.
Prestarea serviciilor (livrararea) se va face în cadrul clinicii de către oameni de specialitate, într-un mediu organizat, așadar este necesară deplasarea clientului la clinica noastră.

POLITICA DE ANULARE ȘI RESTITUIRE A BANILOR

Dacă din variate motive, clientul nu poate ajunge la clinică în ziua programării, există posibilitatea de a se reprograma telefonic. În acest sens, recomandăm să ne contactați în cel mai scurt timp.
În cazul în care se dorește anularea comenzii, aceasta este posibilă, atât telefonic / prin email, cât și la clinică, însă doar înainte de prestarea serviciilor.
Pentru anularea comenzii, vă rugăm să vă adresați cu o cerere tipizată care conține toate datele de identificare a comenzii.
Dacă programarea la tratamente este plătită cu card de credit sau debit, rambursarea se va face înapoi la cardul de credit sau debit cu care s-a efectuat plata.

În toate cazurile de mai sus, sunt necesare dovezi de plată, respectiv de identificare ale clientului (ex. factură, chitanță etc.) și alte informații relevante pentru a putea da curs cererii de rambursare a plății. Clienții își pot exercita dreptul de retragere, fără justificarea unui motiv, într-un termen de 30 zile calendaristice de la data țintă la care au solicitat comanda. Restituirea banilor se face cu promptitudine în 14 zile lucrătoare din momentul cererii, mai puțin taxele, spezele și comisioanele bancare prilejuite de restituire.

Înformații suplimentare se pot găsi și la punctul nostru de lucru sau folosind secțiunea de contact a website-ului.

Scroll to Top