fbpx
Vitamina C pentru un ten echilibrat în sezonul rece

Vitamina C pentru un ten echilibrat în sezonul rece

În timpul sezonului rece, tenul nu este tocmai cel mai fericit deoarece condițiile de mediu nu sunt chiar prielnice pentru o piele echilibrată și radiantă. Vântul și temperaturile scăzute conduc către uscarea pielii și căpătarea unui aspect tern. Totodată, expunerea rară la soare din timpul iernii generează paloare tenului. Din aceste cauze, rutina de îngrijire în sezonul rece se diferențiază de cea din restul anului, iar vitamina C este un ingredient care nu trebuie să ne lipsească din ritualurile de întreținere facială. Avantajul major al vitaminei C este acela că vine în ajutorul oricărui tip de ten și contribuie cu succes la obținerea unui chip revitalizat și strălucitor.

Iată de ce ar trebui să optezi și tu pentru vitamina C în ceea ce privește îngrijirea tenului în timpul iernii!

Hidratare și protecție

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Vitamina C, utilizată în rutina de îngrijire din sezonul rece, oferă multiple beneficii pielii uscate și terne. Pe lângă faptul că oferă hidratarea corespunzătoare, aceasta reduce simptome precum iritația și mâncărimea, dar creează și o peliculă de protecție care ajută la prevenirea senzației de piele uscată.

Rejuvenare

Frigul și vântul usucă pielea ceea ce evidențiază linii fine sau adânci pe chip. Vitamina C este un ingredient excelent pentru piele deoarece ajută la reducerea ridurilor, menținând umiditatea optimă a țesutului epitelial și încetinind astfel și procesul de îmbătrânire sau al degradării tenului.

Uniformizare

Este știut faptul că petele pigmentare sunt unele inestetice pe timp de iarnă când ies în evidență într-o manieră ostentativă. Utilizarea vitaminei C în îngrijirea tenului va conduce către uniformizarea nuanței acestuia, reducând semnificativ petele pigmentare.

Îmbunătățirea calității pielii

Vitamina C pentru un ten echilibrat în sezonul rece

Vitamina C este un antioxidant puternic care protejează pielea de daunele mediului cauzate de razele UV, poluare, fum, viața de zi cu zi și radicalii liberi. În timpul iernii, când pielea este și mai sensibilă datorită factorilor de mediu, utilizarea acestui ingredient este esențială.

Deteriorarea scutului protector al pielii reprezintă o îngrijorare în timpul iernii deoarece condițiile meteo dure, aerul uscat, căldura din interior, practicarea sporturilor de iarnă pot conduce mult mai rapid la o pierdere a hidratării, iar umiditatea are un efect și mai mare. Antioxidanții precum vitamina C luptă reușesc să inverseze cu succes aceste schimbări negative și să îmbunătățească vizibil calitatea pielii.

Vitamina C este un amplificator de colagen

Un beneficiu important al vitaminei C este că oprește descompunerea colagenului și ajută la formarea și stabilizarea fibrelor de colagen. Vitamina C este demonstrat că scade activitatea proteinelor din piele care dăunează colagenului. În acest fel se păstrează colagenul în piele și funcționează ca un co-factor pentru enzimele care stabilizează colagenul. Totodată, direcționează celulele să înceapă sinteza naturală colagenului.

La Idilliq, tratamentul Geneo cu vitamina C asigură energizarea și rejuvenarea facială simplu și eficient, non-invaziv și perfect confortabil. Illuminate, tratamentul cu vitamina C folosind tehnologia OxyGeneo, nu doar infuzează pielea cu ingrediente naturale active, ci declanșează și oxigenarea din interior, rezultatul fiind vizibil de la prima ședință, iar efectele uimitoare. Spune adio tenului tern și obosit, petelor pigmentare și senzației de piele uscată. Cu Illuminate te poți bucura imediat de un aspect radiant al feței, de hidratare optimă în timpul sezonului rece, de o nuanță uniformă a tenului și de o piele netedă.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top