fbpx
remodelare corporală non-invazivă

De ce să optezi pentru remodelare corporală non-invazivă?

De ce să optezi pentru remodelare corporală non-invazivă? Această întrebare este una frecventă atunci când vine vorba despre propriul aspect fizic.

Remodelarea corporală chirurgicală a fost pusă sub lupă de nenumărate ori, reliefându-i-se riscurile și perioadele recuperatorii anevoioase. Astăzi, când tehnologia pare să ne lumineze perspectiva corpului dorit, iată că procedurile de remodelare corporală non-invazivă apar ca un răspuns la dorințele milioanelor de oameni din toate timpurile. Corpul mult-visat este posibil fără durere, fără „tăieturi”, fără teama de „după” procedură. Remodelarea corporală non-invazivă anulează riscurile, oferind însă aceleași avantaje.

Ce presupune remodelarea corporală non-invazivă?

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Remodelarea corporală implică mai multe tehnici și proceduri estetice care te ajută să îmbunătățești aspectul unor zone ale corpului tău. Procedurile de remodelare sunt non-invazive și produc rezultate vizibile după doar câteva ședințe.

Scopul principal al unei proceduri de remodelare corporală este îndepărtarea țesutului adipos din zona selectată, dar și tonifierea pielii. Rezultatul este să dobândești o siluetă armonioasă, cu formele pe care ți le dorești.

Care sunt pacienții care pot alege remodelarea corporală non-invazivă?

O procedură de remodelare corporală este soluția ideală pentru oricine dorește să scape de țesutul adipos, să amelioreze celulita vizibilă sau să remodeleze una sau mai multe zone ale corpului. Remodelarea corporală nu este o soluție pentru cei care doresc să slăbească, dimpotrivă, este dedicată persoanelor care au o cantitate mai mare de grăsime corporală, de care nu pot scăpa prin metode clasice, cum ar fi alimentația sănătoasă și mișcarea. Totodată se adresează pacienților cu piele flască și celor care doresc rezultate pe termen lung, dovedite clinic. Fiind o metodă non-invazivă, nu implică riscuri, perioade recuperatorii sau anumite analize medicale anterioare procedurii. În același timp

Care sunt rezultatele obținute în urma unui tratament de remodelare corporală non-invazivă?

Spre deosebire de liposucție sau alte proceduri invazive, remodelarea corporală non-invazivă îți oferă rezultate la fel de spectaculoase, dar fără durere și fără bisturiu.

Cu toate acestea, este recomandat să ai o discuție cu specialistul la care apelezi înainte de a începe un tratament de sculptare a unor anumite zone corporale. Acesta nu doar că îți va răspunde la toate întrebările, ci îți va oferi și recomandări utile și, în mod cert, îți va detalia concret rezultatele pe care le vei obține în timp ce te va ghida prin fiecare etapă a tratamentului.

  • În urma unei remodelări corporale non-invazive, poți avea următoarele rezultate:
  • Reducerea țesutului adipos pe zona tratată
  • Tonifierea pielii
  • elasticitate a pielii îmbunătățită vizibil
  • Sculptarea zonei tratate
  • Îmbunătățirea circulației sanguine

Dacă vrei să-ți remodelezi corpul, dar încă nu știi care tratament non-invaziv este potrivit pentru tine, te așteptăm la Idilliq pentru consiliere și tratament adecvat nevoilor tale! Aici folosim tratamentele Trilipo Maximus, care reprezintă o alternativă de ultimă generație la procedurile de remodelare chirurgicală. Se poate aplica pe tot corpul, iar rezultatele constau în tonifiere, piele netedă, reducerea celulitei și, bineînțeles, reducerea circumferinței. Tehnologia Trilipo acționează eficient printr-un efect termic controlat și personalizat asupra celor 3 niveluri diferite: derm, hipoderm și straturile de mușchi. În plus, detoxifică și ajută la regenerarea organismului. Programarea ta pentru aspectul fizic dorit se află la un click distanță. Te așteptăm la o consultație cu unul dintre specialiștii noștri.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top