fbpx
rejuvenare facială în București

DE CE SĂNĂTATEA PIELII ESTE ATÂT DE IMPORTANTĂ?

Rejuvenare facială în București – totul pentru frumusețea ta! Cu ajutorul specialiștilor clinicii noastre! Ai încredere în tine!

Dincolo de aspectul fizic, sănătatea pielii este deosebit de importantă. Și exact acest aspect obișnuim să-l neglijăm. Fie că ignorăm razele UV sau că folosim tratamente și produse cosmetice în exces sau necorespunzătoare, pielea are de suferit și astfel apar numeroase probleme care nu țin doar de aparența exterioară a tegumentului, ci și de implicații interne ale organismului nostru. Viruși, bacterii, ultraviolete, alimentație, consum insuficient de apă, curățare zilnică precară, sedentarismul, cremele și loțiunile neadecvate – toate afectează într-o măsură mai mare sau mai mică sănătatea pielii și, implicit, sănătatea întregului organism.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Fiind cel mai mare organ al corpului uman, pielea joacă rolul de primă linie de apărare pentru a proteja de infecții și alte elemente „neprietenoase” pentru sănătate.

Din acest motiv principal, pielea trebuie să fie mereu sănătoasă.

De ce sănătatea pielii e atât de importantă ?

Pielea îndeplinește o multitudine de sarcini esențiale pentru corp. Pielea este cea care protejează corpul de numeroșii viruși și bacterii la care este expus zilnic. De asemenea, protejează corpul de razele soarelui – în special de lumina ultravioletă – care pot deteriora celulele.

Pielea sănătoasă produce vitamina D atunci când este expusă la soare, iar vitamina D este importantă pentru multe funcții ale corpului. A avea o piele sănătoasă ajută corpul să-și mențină temperatura la un nivel constant. Pielea sănătoasă ajută organismul, de asemenea, să reacționeze mai bine la schimbările importante din jurul său, simțind durere sau presiune.

Nu în ultimul rând, țesutul epitelial sănătos are, bineînțeles, și un aspect revitalizat, tânăr, strălucitor, rezistând testului trecerii timpului, ridurile, scăderea elasticității, petele cauzate de soare neridicând probleme majore.

Aspectul pielii – prin rejuvenare facială în București

Pielea ta este adesea unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă la o altă persoană, așa că este firesc să fie menținută sănătoasă și strălucitoare.

Deși este de așteptat o pată pe ici și colo, acneea adultă sau pielea care este în mod constant roșie, inflamată, care și-a pierdut elasticitatea sau care este excesiv de ridată, probabil nu mai este atât de „normal” de privit.

Abia atunci când apar schimbări majore în aspectul pielii, obișnuim să acordăm o importanță crescută îngrijirii corespunzătoare, asta însemnând investiție în produse cosmetice de calitate, regim alimentar, tratamente, antioxidanți, SPF și lista poate continua. Cu puțin noroc, problemele nu sunt unele iremediabile și dispar după un timp.

Alteori însă, acțiunea ultravioletelor și rutina de îngrijire deficitară conduc către riduri profunde, acnee, piele flască și acestea nu se mai „sperie” de creme, serumuri sau pastile cu colagen. Chirurgia estetică nu este nici ea o opțiune, implicând mai multe riscuri plus perioade de recuperare.

Vestea bună este că tehnologia avansată poate reda sănătatea și frumusețea pielii prin metode total non-invazive, rapid și eficient. La Idilliq, ai parte de rejuvenare facială și remodelare corporală cu tratamentele Geneo și Trilipo Maximus.

Acestea au capacitatea de a acționa rapid – pacienții rămân uimiți de efectele vizibile încă după prima ședință, iar rezultatele se mențin pe termen lung datorită activării naturale a producției de colagen, responsabil în mare parte de aspectul pielii.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top