fbpx

Proceduri estetice noninvazive la clinică de specialitate

Deși nu sunt considerate periculoase, este recomandat ca orice tip de proceduri estetice noninvazive să fie făcute la clinică specializată!

Factorii de mediu, dar și vârsta, accidentele sau diverse afecțiuni pot lăsa urme vizibile la nivelul pielii. Chiar dacă nu sunt dureroase din punct de vedere fizic, acestea produc disconfort, iar în timp duc la scăderea încrederii în sine, la diminuarea vieții sociale a persoanei afectate, și chiar a vieții profesionale, deoarece fața nu este altceva decât cea mai vizibilă carte de vizită a unei persoane. Fără a conta sexul, poziția socială avută sau starea materială.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Din punct de vedere estetic, contururile faciale contribuie la modul în care se percepe vizual feminitatea sau masculinitatea fiecărei persoane în parte, dar vorbim  aici și de niște canoane de frumusețe acceptate de moda / trendul zilei. Schimbarea aspectului feței legată de vârstă este inevitabilă și, pe măsură ce ne îmbogățim zestrea anilor, contururile tinere, ferme și pline se pierd în mod natural, creând un aspect de față „scufundată” și lăsată într-un mod dizgrațios, aspect nedorit de nimeni, femeie sau bărbat.

Astfel că a devenit cât se poate de normal și popular ca tratamentele de reîntinerire / rejuvenare facială prin tehnici de chirurgie plastică estetică, dar și alte tehnici, fără a implica neapărat bisturiul, având în vedere rezultatele imediate și spectaculoase. Din acest motiv, tot mai multe persoane vor să beneficieze de avantajele procedurilor estetice noninvazive, fără a conștientiza însă și importanța alegerii unei clinici de specialitate, dotate cu personal calificat profesional și cu aparatură de ultimă generație, și unde manoperele sunt efectuate în condiții de maximă siguranță, clinica noastră fiind unul dintre exemple.

Deși se realizează în regim ambulatoriu și produc un disconfort mic, acestea nu sunt niște simple injecții, și de aceea administrarea incorectă poate duce fie la deformarea trăsăturilor, fie la accidente, dintre care unele grave, cum e cazul necrozei cutanate, orbirii sau accidentului vascular. La Clinica Idilliq aceste tratamente sunt realizate numai de către personal calificat în chirurgie plastică și estetică, principalul obiectiv fiind optimizarea trăsăturilor într-un mod natural, firesc și sănătos.

Iată un exemplu:

Tehnologia OxyGeneo reprezintă o abordare unică pentru tratamentele faciale, care stimulează mecanismele naturale ale organismului, pentru o piele revitalizată și un ten echilibrat.

Tu ai folosit un astfel de tratament? Noi îl recomandăm! Te așteptăm în clinica noastră să te convingi!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top