fbpx
oxigenarea faciala

Oxigenarea facială este o terapie revoluționară

Oxigenarea facială este o terapie revoluționară datorită rezultatelor sale remarcabile pentru piele. Vezi concret ce avantaje are!

Puține dintre noi suntem mulțumite atunci când ne privim în oglindă. De cele mai multe ori observi că pielea este obosită, că și-a pierdut din tinerețe și prospețime, ceea ce te dezamăgește în mod firesc. Dar, din fericire, există soluții la aceste probleme. Și nu este vorba despre ritualul de îngrijire zilnic pe care îl aplică majoritatea dintre noi, respectiv curățare, demachiere și hidratare. Acesta nu este suficient pentru a-ți păstra frumusețea pielii, din cauză că de cele mai multe ori se exagerează cu aplicarea produselor, astfel că pielea are nevoie de terapii avansate care să ajute la restabilirea vitalității și la menținerea sănătății ei.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Specialiștii în domeniu cosmetologiei recomandă o gamă vastă de proceduri care pot îmbunătăți starea epidermei, dar printre cele mai eficiente este terapia cu Oxygeneo, cunoscută ca oxigenare facială. Realizată inclusiv în clinica noastră.

Este evident că deteriorarea celulelor și procesul îmbătrânirii au strânsă legătură cu radicalii liberi, iar activitatea acestora poate fi percepută ca o iradiere internă, ce produce stări degenerative, boli, apariția ridurilor, a petelor pigmentare și altor afecțiuni. Adică îmbătrânire.

Metabolismul este afectat de deficitul de oxigen, iar dacă organismul nu primește suficient oxigen acest lucru se vede și la nivelul pielii, cu următoarele efecte:

 • Este inhibată producerea de colagen;
 • Apar dezechilibre care accelerează formarea ridurilor;
 • Se schimbă culoarea pielii;
 • Se intensifică pigmentarea legată de înaintarea în vârstă.

Numai că toate acestea pot fi prevenite și rezolvate prin tratamentul de oxigenare facială.

În timpul acestei terapii oxigenul este furnizat organismului la suprafața pielii împreună cu un complex de nutrienți activi (de vitamine, de minerale, acid hialuronic, antioxidanți) care ajung până la straturile mai profunde ale pielii. Ingredientele sunt selectate pentru fiecare pacientă în parte, în funcție de nevoile pielii.

Dar să vedem care sunt rezultatele terapiei de oxigenare facială:

 • Efectul de netezire instantanee a tenului;
 • Tonifierea suprafeței pielii;
 • Îmbunătățirea elasticității pielii;
 • Stimularea activității fibroblastelor și restructurarea colagenului din piele;
 • Creșterea energiei vitale în celulele pielii;
 • Hidratarea pielii;
 • Reducerea proceselor inflamatorii;
 • Combaterea efectelor îmbătrânirii premature a pielii.

Terapia este plăcută, eficientă, durează puțin și nu este dureroasă. Oxigenul introdus sub presiune are efect excelent în eliminarea cicatricilor post acnee și în reducerea ridurilor, îmbunătățind nutriția pielii și stimulând metabolismul la nivelul celulelor.

Dacă am fost convingători, vă așteptăm la clinica noastră! Detalii suplimentare despre tratamentele faciale prin oxigenare se găsesc aici.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top