fbpx

Remodelare corporală

Trilipo Maximus + DMA

Tratamentele Trilipo Maximus îmbină în mod inteligent și eficient două tehnologii inovatoare incorporate: Radiofrecvența Tripolară (RF) și Dynamic Muscle Activation (DMA), sau Activarea Dinamică a Mușchilor. 

Fiind utilizat un singur aplicator, cele două tehnologii topesc și elimină țesutul adipos, asigură drenajul limfatic și tonifiază musculatura (prin contractarea fibrelor de colagen și regenerarea accelerată a acestora), eliminând aspectul flasc.

Clinica Idilliq - Tratamente faciale, corporale și epilare
Clinica Idilliq - Tratamente faciale, corporale și epilare

BENEFICIILE tratamentelor Trilipo Maximus:

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Tehnologia Trilipo lucrează asupra 3 niveluri diferite: derm, hipoderm (sau grăsimea) și pe straturile de mușchi. Sistemul combinat de RF și DMA ajută la încălzirea simultană a straturilor, fiind eliberată grăsimea lichidă din celule. Acest efect termic ajuta la metabolizarea naturală a grăsimilor. 

Prin efectul DMA, mușchii se contractă, împingând celulele grase din interior spre exterior, cât timp în exterior acestea sunt împinse de către presiunea aplicatorului. În acest moment, este realizat efectul de comprimare: grăsimea se scurge prin mecanismul de drenaj limfatic. 

În plus, circulația sângelui este accelerată, fapt ce duce la o mai bună oxigenare a sângelui și la un proces natural de detoxifiere mai rapid.

Alege tratamentul Trilipo Maximus!

Scroll to Top