fbpx
Alternative mastopexie

Alternative mastopexie: sâni frumoși, preț prea mare!

Cauți alternative la mastopexie? Din fericire pentru tine, există câteva și noi te vom ajuta! Vezi ce variante există pentru sâni frumoși!

Mastopexia este o operație chirurgicală cosmetică care are ca scop redefinirea sânilor. La acest tip de procedură apelează, de regulă, femeile care doresc să obțină un aspect mai ferm al ptozelor mamare.
Aparent, problema la acest tip de procedură este faptul că presupune un preț prea mare și nu se referă doar la cost.
Mastopexia implică eliminarea excesului de țesut glandular, a excesului de piele, respectiv repoziționarea sânilor. Iar în unele cazuri, această intervenție chirurgicală nu este suficientă, fiind necesare și alte intervenții pentru augumentare sau reducerea sânilor.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Această metodă implică riscuri și perioade de recuperare și este efectuată de chirurg plastician autorizat, în urma unor evaluări medicale complete.

Foto: https://allureplasticsurgery.sg/wp-content/uploads/2021/09/ptosis-grade.png

Alternative mastopexie

Suntem convinși că știi deja suficiente lucruri despre mastopexie, încât să te descurajezi sau să consideri că ai nevoie de alternative.
Așadar, dacă sânii tăi necesită intervenții estetice și îți dorești acest lucru, noi îți prezentăm câteva alternative! În funcție de cât de urgentă sau necesară este rezolvarea problemei, există mai multe metode care oferă diferite tipuri de rezultate, în funcție de situația în care te afli.

Alternative mastopexie cu rezultate în timp, fără riscuri.

Îți prezentăm două metode pe care le recomandăm, deoarece în cele mai multe dintre cazuri, preocupările femeilor asupra aspectul sânilor sunt prea mari, în comparație cu nevoia reală unor intervenții care le poate supune unor riscuri nedorite. Aceste metode sunt sigure și aduc rezultate în timp. Optime pentru o schimbare treptată, discretă, fără a atrage critici negative.

Terapia cu laser sau radiofrecvență

Există tehnologii moderne, folosite pentru tratamente cu laser, ori radiofrecvență și pot fi utilizate pentru a restrânge pielea, respectiv pentru a îmbunătăți vizibil tonusul din zona sânilor. Sunt potrivite pentru oamenii care au o cădere ușoară a sânilor. Iar cu doar câteva ședințe se pot obține rezultatele dorite. Vezi mai multe detalii despre remodelarea corpului.

Exerciții și tonifiere musculară

În unele cazuri, exercițiile specifice și tonifierea musculară pot ajuta la îmbunătățirea aspectului sânilor și la întărirea țesuturilor din jurul lor. Cu toate acestea, este important să avem așteptări reale privind rezultatele pe care le pot oferi aceste metode. Însă este o metodă naturală care face parte dintr-un stil de viață sănătos, rezultatul fiind un corp care, după o perioadă lungă de timp, rămâne în formă!

Alternative mastopexie cu rezultate obținute prin intervenții medii

Liposucție

În completarea primelor două metode, poți lua în considerare, în unele cazuri, liposucția. Aceasta poate fi o variantă pentru a îmbunătăți conturul sânilor și pentru a reduce aspectul de cădere, mai ales în cazul pacientelor cu țesut adipos în exces în jurul sânilor.

Terapia cu ultrasunete focalizate (HIFU):

Acest tratament utilizează ultrasunete focalizate pentru a îmbunătăți tonusul pielii și pentru a diminua aspectul de cădere a sânilor. Deși rezultatele pot fi mai subtile decât cele obținute prin chirurgie, tratamentul cu HIFU sau cel cu radiofrecvență poate fi o opțiune pentru cei care doresc să evite procedurile invazive.

Alternativă mastopexie cu rezultate imediate, dar implicare mai serioasă

Implanturile mamare (augmentarea sânilor): Pentru femeile care doresc să-și mărească sânii și să îi ridice în același timp, augmentarea sânilor cu implanturi mamare poate fi o alternativă eficientă. Această procedură poate oferi un aspect mai plin și mai ridicat sânilor. Totuși, această variantă implică o intervenție mai serioasă, respectiv costuri pe care le poți considera mai mari. Ține cont că, deși implanturile mamare pot dura mulți ani fără probleme, ele nu-s concepute pentru a fi definitive și pot suferi degradare în timp. Așadar vor trebui înlocuite.

Alternative mastopexie

Este important de reținut că: – înainte de a opta pentru intervenții chirurgicale sau orice metodă menită să schimbe aspectul natural al sânilor, trebuie să vorbești cu specialist profesionist în domeniul estetic-medical, plastician etc. Astfel, vei înțelege cât mai bine care variantă este potrivită pentru ceea ce ai nevoie. Dacă optezi pentru a combina mai multe tehnologii pentru a accelera procesul, informează-i pe specialiști, astfel încât să te asiguri că acestea sunt compatibile.
Prioritar ar fi să alegi variante fără riscuri, fără perioade lungi de timp pentru recuperare, fără costuri mari, respectiv sănătatea ta să nu aibă de suferit! Spre exemplu, dacă ai optat pentru tratament cu radiofrecvență, mai poți opta și pentru sport.

Intervențiile chirurgicale pot să fie luate în considerare doar dacă sunt strict necesare. Decizia finală îți aparține. Și nu dorim să te influențăm în vreun fel. Doar să înțelegi cum poți să alegi ce e mai potrivit pentru tine.

Noi avem convingerea că, în cele mai multe dintre cazuri, dorința unor sâni mai frumoși, adică mai bine conturați, mai fermi pot fi obținuți astfel:

  • un stil de viață activ și sănătos, așadar sport și alimentație;
  • o rutină care să cuprindă și câteva ședințe la o clinică unde poți opta pentru tratament care are la bază tehnologii destinate remodelării corporale.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top