fbpx
Rutină pentru frumusețe de Valentine's Day

Rutină pentru frumusețe de Valentine’s Day

Ai nevoie de o rutină pentru frumusețe de Valentine’s Day, deoarece e o zi specială pe care chiar vrei să o celebrezi? Ai făcut o alegere bună și noi te susținem.

Știm că, atunci când ne referim la frumusețe, nu avem în minte doar igiena, coafura și un machiaj specific evenimentului. Este mai mult decât atât. Iar toate acestea nu se rezolvă într-o singură zi. Doar unghiile cu gel durează câteva ore, coafura la fel, deci…

Rutina pentru frumusețe de Valentine’s Day

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Înseamnă un rezultat cu care te poți face remarcată, iar iubitul tău să te privească uimit, de parcă ai fi pe coperta unei reviste sau sub lumina reflectoarelor!

Rutină pentru frumusețe de Valentine's Day

Dacă asta îți dorești, noi avem câteva recomandări pentru tine! Pe care te sfătuim să le începi chiar de azi!
Merită să menționăm că ne orientăm în special spre bune practici, sănătoase, eficiente, iar tu îți poți selecta ce consideri de cuviință, conform personalității tale!

Sport

Pe lângă faptul că te ajută la condiția fizică, îți tonifiezi mușchii, implicit corpul tău va avea o formă mai ajustată, sportul ajută și în plan spiritual, respectiv mental. Pentru că frumusețea este redată de la interior spre exterior.

Remodelare corporală

Este adevărat că, dacă te apuci de sport cu 3-4 zile înainte, prin sport, corpul tău nu va arăta chiar așa cum îți dorești. În acest sens, îți recomandăm câteva ședințe de tratament pentru remodelare corporală. Vezi tratamentul nostru Trilipo.

Alimentație

Spuneam că frumusețea este redată de la interior, iar o vorbă prin popor sună cam așa: „suntem ceea ce mâncăm”. Selectează un regim alimentar sănătos, nu neapărat gândit pentru a scădea în greutate, ci pentru menținerea sănătății pielii. Proteinele, acizii grași, precum omega-3, vitaminele A, C, E și zincul ajută pentru menținerea sănătății pielii. Evită alimentele ultra-procesate. Nu te înfometa.

Hidratare

Bea apă, deoarece ajută la hidratare și la menținerea elasticității pielii. Asta, pe lângă faptul că este sănătos să consumi lichide. Orientativ, 2 l de apă / zi este un raport optim, dar tu îți cunoști cel mai bine corpul. Și în acest caz, evită diverse produse care conțin zahăr sau alte caracteristici nesănătoase.

Igienă și aspect îngrijit

Pielea trebuie să fie curată și hidratată, iar aici nu ne referim doar la o baie fierbinte cu petale de trandafiri și lumânări parfumate. Deși recomandăm să te bucuri de o astfel de experiență, de ce nu? Ne referim și la alte aspecte. De exemplu, la manichiură și pedichiură. Nu uita de cuticule și alte mici detalii care, împreună, vor face diferența. Sau poți merge la un salon. Ca modele, optează pentru nuanțe de roșu, simboluri ale iubirii, de exemplu inimioare etc. Vorbim de Valentine’s Day, nu? De asemenea, asigură-te că folosești un balsam potrivit pentru păr, ori ulei, în funcție de preferințe, astfel încât părul să aibă o strălucire și un volum aparte. La coafor poate te vei decide pentru un nou look, o tunsoare sau vopsire. Printre altele, nu uita să te epilezi. Epilarea definitivă cu laser îți asigură pe termen lung o piele netedă.

Ținuta

Alege din timp ținuta pe care decizi să o porți în seara specială de Valentine’s Day! Probează și asigură-te că nu te răzgândești! Asta pentru că e posibil să te stresezi cu detalii pe care le-ai omis, iar stresul nu face bine frumuseții. Dacă te nemulțumesc ținutele pe care le ai deja, o sesiune de shopping cu fetele – s-ar putea să te bucure. Iar sentimentele și emoțiile pozitive se vor reflecta asupra frumuseții tale! Asigură-te că ținuta se va integra cu locul unde vei petrece cu iubitul, respectiv că vă puteți asorta ținutele. Sunteți un cuplu, nu-i așa? Nu uita de câteva bijuterii, fără să exagerezi cu ele!

Bonus: Odihnește-te! Știi deja că oboseala dăunează grav frumuseții, așadar respectă un program de somn, chiar dacă e greu, multe proiecte etc.. Pune-te pe primul loc, tu ai prioritate! Ca o soluție preventivă, dacă ridurile îți dau bătăi de cap, încearcă un tratament cu peeling chimic noninvaziv! Dacă tot mergi și la shopping, să nu uiți că poți să iei în considerare un cadou pentru el. Și acesta este un gest frumos, venit din partea ta!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top