fbpx
tratament pentru riduri

Cel mai bun tratament pentru riduri profunde

Tratament pentru riduri profunde, realizat de un specialist – soluția naturală – cu ajutorul tehnologiilor avansate! Vezi detalii!

Ridurile sunt ceva de care mulți oameni se tem. Văzute ca un semn al îmbătrânirii, ridurile nu sunt neobișnuite, dar cei mai mulți dintre noi nu acceptă ideea de îmbătrânire. Pe măsură ce avansăm în vârstă, liniile de pe fața noastră încep să se instaleze tot mai des după ce mușchii feței se contractă.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Dacă nu sunt tratate devreme prin hidratarea și utilizarea cremelor adecvate, aceste riduri pot deveni adânci, ceea ce înseamnă că sunt mai greu de îndepărtat.

Nicio cremă sau loțiune simplă nu va putea trata ridurile profunde; acestea sunt utile doar pentru ridurile de la suprafața pielii.

Pentru ridurile adânci ai nevoie de un tratament adecvat, realizat de un specialist.

Cum apar ridurile?

Primele riduri tind să apară pe fața unei persoane în zonele în care pielea se pliază în mod natural în timpul expresiilor faciale. Se dezvoltă datorită pielii care devine mai subțire și mai puțin elastică odată cu trecerea vremii. Ridurile tind să apară și pe părțile corpului care primesc cea mai mare expunere la soare, cum ar fi fața și gâtul, dosul mâinilor și brațele.

Ridurile sunt și o parte naturală a procesului de îmbătrânire. Pe măsură ce trece timpul, pielea devine mai subțire, mai uscată și mai puțin elastică, ceea ce înseamnă că este mai puțin capabilă să se protejeze de daune. Acest lucru duce la riduri.

Expresiile faciale, cum ar fi zâmbetul, încruntarea sau mijirea ochilor, duc la dezvoltarea liniilor fine și de la o vârstă fragedă.

Aceste linii se adâncesc pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Există însă și o serie de factori care pot accelera apariția ridurilor profunde: expunerea solară, fumatul, deshidratarea pielii, consumul unor medicamente, factori de mediu și genetici, razele UV, alimentația etc. Toți acești factori descompun fibrele de colagen și elastină din piele. Aceste fibre formează țesutul conjunctiv care susține pielea.

Pe măsură ce acest strat se descompune, pielea devine mai slabă și mai puțin flexibilă ceea ce duce la apariția și adâncirea ridurilor.

Tratament pentru ridurile profunde

Dacă pentru ridurile fine, de suprafață, există multiple opțiuni de tratare, cele adânci nu pot fi diminuate decât prin chirurgie plastică sau tratamente faciale profesioniste. La Idilliq, tratamentul OxyGeneo îți oferă rejuvenarea facială mult dorită și te scapă de riduri, chiar și de cele profunde. Reîntinerirea feței este vizibilă chiar după prima ședință. Descoperă acest tratament pentru riduri!

Tratamentul acționează în funcție de problemele fiecărui tip de ten, iar efectele sunt unele pe termen lung deoarece se activează producția naturală de colagen.

Totodată, în afara tehnologiei avansate care îți asigură un tratament non-invaziv, sunt utilizate ingrediente naturale active care acționează asupra liniilor fine și adânci de pe față în timp ce pielea este infuzată cu nutrienți și vitamine.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top