fbpx
COLAGENUL - Rejuvenare faciala - SECRETUL TINEREȚII

COLAGENUL – SECRETUL TINEREȚII

Colagenul este un termen cunoscut nu doar celor care lucrează în industria de Beauty, ci și oamenilor care acordă atenția necesară pielii pentru a o menține tânără și sănătoasă. Colagenul este cea mai abundentă proteină din organism. Se găsește în cantități mari în piele și articulații. Odată cu avansarea în vârstă, organismul uman începe să descompună colagenul și îl produce mai puțin eficient. Acest lucru conduce la semne treptate de îmbătrânire a pielii, cum ar fi ridurile și pielea lăsată.

Oferă suport structural țesuturilor și joacă roluri importante în procesele celulare, inclusiv în repararea țesuturilor, elasticitatea pielii, comunicarea celulară. Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, colagenul lor devine fragmentat, funcția fibroblastelor devine afectată și producția de colagen încetinește.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Vedem așadar cum corpul produce colagenul în mod natural, dar această producție scade considerabil pe măsura trecerii timpului. Cea mai eficientă soluție pentru o „tinerețe fără bătrânețe” este accelerarea producției naturale de colagen și nu consumarea lui din alimente sau suplimente.

Beneficiile colagenului natural asupra pielii

În primul rând trebuie menționat că aceste beneficii sunt unele vizibile și pe termen lung. Altfel spus, se „păcălește” timpul. Totul în mod natural.

Hidratare

O piele hidratată este o piele care se va menține tânără pentru mult timp. Colagenul ajută în acest sens păstrând hidratarea optima a pielii.

Elasticitate

Elasticitatea pielii previne formarea ridurilor de expresie, pielea având capacitatea de a reveni ușor la forma sa întinsă și netedă.

Reducerea lungimii și adâncimii ridurilor

Fără o îngrijire corespunzătoare la care se adaugă trecerea timpului și expunerea la factorii de mediu, ridurile capătă un aspect tot mai inestetic, devin mai adânci și mai lungi. Producția suficientă de colagen îmbunătățește aspectul ridurilor chiar până la dispariția celor fine.

Fermitate

O piele fermă este o piele sănătoasă, cu densitate și elasticitate. De la o vârstă însă, fermitatea pielii scade și aspectul devine unul flasc / lăsat. Acest fapt nu se observă doar la nivelul tenului, ci pe întregul corp. Colagenul produs natural de organism este util și în acest sens.

Așa cum am precizat anterior, colagenul este prezent și în articulații, așadar este util și în mobilitatea corpului, în ameliorarea unor dureri articulare etc.

Idilliq folosește tehnologie de ultimă generație atât pentru rejuvenare facială, cât și pentru remodelare corporală, tehnologie care stimulează producția naturală de colagen a organismului. De aici și rezultatele pe termen lung. După terminarea tratamentului, corpul va continua să producă suficient colagen pentru un timp îndelungat, astfel încât efectele obținute să nu fie de scurtă durată, ci să se mențină. Totodată, tehnologia este combinată cu ingrediente naturale, benefice pentru piele, iar experiențele sunt unele plăcute și relaxante. Total non-invaziv, fără durere, fără disconfort, cu maximă atenție acordată fiecărui pacient și necesităților sale. Idilliq promovează regenerarea naturală, iar stimularea producției de colagen este una dintre reușitele obținute prin tehnologia inovatoare și profesionalism.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top