fbpx
DETOXIFIEREA - FRUMUSEȚE ȘI SĂNĂTATE

DETOXIFIEREA – FRUMUSEȚE ȘI SĂNĂTATE

Detoxifierea periodică a organismului este un subiect dezbătut de numeroși specialiști. Fiecare are părerea proprie, fiecare vine cu soluții mai mult sau mai puțin viabile, fiecare încearcă să explice de ce și în ce măsură aceasta este necesară pentru corpul uman.

Mediul în care trăim, alimentele pe care le consumăm, expunerea zilnică la radicalii liberi, la factori poluanți, la razele ultraviolete, apa pe care o bem, mișcarea pe care o facem, stresul, activitățile prestate – toate fac ca în organismul nostru să se acumuleze toxine.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Acestea nu sunt specificate, dar concluzia e certă – ele dăunează nu doar aspectului fizic, ci și felului în care ne simțim sau stării noastre de sănătate.

Beneficiile detoxifierii organismului

Remodelarea corporală

Pe măsură ce toxinele sunt eliminate, celulele adipoase se micșorează și astfel se produce nu doar pierderea kilogramelor în plus, ci și remodelarea corporală dorită.

Energie sporită

Atunci când scapi de toxinele dăunătoare, crește automat și aportul energetic. Este vorba despre o energizare naturală a organismului, nu una indusă temporar prin diverse suplimente alimentare.

Imunitate crescută

Detoxifierea organismului contribuie cu succes la întărirea sistemului imunitar, astfel încât corpul să fie capabil să lupte împotriva bacteriilor și virușilor înainte ca acestea să se transforme în răceli, gripă sau infecții.

Piele curată și fermă

Când organismul este curat, așa cum se vede după o detoxifiere, pielea este și ea mai fină, mai vibrantă și mai tânără.

Somn odihnitor

Calitatea somnului este îmbunătățită simțitor. Cu toții auzim expresia „Parcă sunt mai obosit / ă decât atunci când m-am pus să dorm.” Oxigenarea sângelui și detoxifierea conduce către un somn cu adevărat odihnitor.

Minte ascuțită

Toxinele afectează atât funcția mentală, cât și cea fizică. Pe măsură ce sunt eliminate din organism, memoria, claritatea mentală și concentrarea se îmbunătățesc.

Un corp frumos și suplu, energie, o minte sănătoasă, o piele fermă, fără riduri inestetice ni le dorim cu toții.

Și, pentru a le obține, apelăm deseori la regim alimentar, medicație orală, chirurgie, exerciții de mișcare, suplimente alimentare și lista poate continua.

De regulă, majoritatea își demonstrează (sau nu) eficiența odată cu trecerea timpului și din această cauză multe opțiuni devin plictisitoare, incomode și / sau dezamăgitoare.

Mai mult, multiplele variante de a arăta și a fi în forma dorită nu prezintă o eficiență pe termen lung.

E ca și când te-ai condamna la o viață plină de diete doar pentru a te simți bine în pielea ta.

Pe de altă parte, programele pentru detoxifiere sunt destul de rigide, iar cine are programul zilnic încărcat abandonează destul de rapid procedura.

Tratamentul de remodelare corporală de la Idilliq te ajută nu doar să arăți așa cum îți dorești, ci și să îți îmbunătățești starea de sănătate a organismului.

Acest lucru este posibil prin tehnologia premium utilizată care generează o mai bună circulație sanguină, implicit o detoxifiere necesară.

Tehnologia Trilipo utilizează efectul termic pentru a „topi” grăsimile nedorite în diverse părți ale corpului, dar totodată oxigenează sângele corespunzător fapt care contribuie la eliminarea toxinelor din organism.

Nu doar vei avea o formă fizică de invidiat, ci te vei simți cu adevărat bine. Totul constituindu-se într-o procedură non-invazivă, rapidă și absolut confortabilă pentru tine.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top