fbpx
BENEFICII REMODELARE FACIALĂ ȘI OXIGENAREA PIELII

BENEFICII REMODELARE FACIALĂ ȘI OXIGENAREA PIELII

Beneficii remodelare facială și oxigenarea pielii – descoperă cum te ajută aceste tratamente cu OxyGeneo, disponibile la Idilliq!

Tratamentele faciale cu oxigen ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, ceea ce poate ajuta pielea să capete un aspect luminos și o textură plină. Totodată se știe că oxigenul accelerează vindecarea rănilor și, de asemenea, poate ucide anumite bacterii. Oxigenarea pielii contribuie la detoxifierea pielii și ajută epiderma să absoarbă nutrienții necesari pentru a se menține hidratată.

Oxigenarea pielii duce la rejuvenare facială

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Recent s-a descoperit că oxigenul este o componentă importantă în întinerirea pielii, în tratamentul fotoîmbătrânirii pielii și în îmbunătățirea aspectului tenului.

Oxigenarea pielii este imperios necesară în lumea modernă încărcată de poluare.

Celulele pielii noastre au o durată de viață limitată. Ele mor, iar celule noi le înlocuiesc. Oxigenarea corespunzătoare este crucială pentru regenerarea celulară.

Interesul pentru utilizarea tratamentelor faciale cu oxigen în acest scop crește continuu și devine tot mai răspândit.

Pe lângă îmbătrânirea naturală și predispoziția genetică, radiațiile UV datorate expunerii de zi cu zi, în special UV-B, pot crește foarte mult rata de formare a ridurilor prin creșterea angiogenezei pielii și degradarea moleculelor matricei extracelulare.

S-a descoperit însă că oxigenarea corespunzătoare a pielii atenuează formarea ridurilor provenite de la iradierea UV.

În prezent există clinici de estetică medicală care utilizează oxigenoterapie sub presiune ridicată aplicată direct pe piele pentru a reduce ridurile vizibile.

Oxigenul este folosit în îngrijirea pielii, deoarece se crede că livrarea de oxigen natural sau declanșarea oxigenării naturale crește metabolismul celular.

Utilizarea oxigenoterapiei – ca proces de întinerire a pielii și de reducere a pierderii elasticității care generează formarea liniilor și a ridurilor – devine din ce în ce mai răspândită în clinicile de îngrijire a pielii.

De ce apar ridurile?

Ridurile și problemele estetice ale pielii, cum ar fi petele și cicatricile cauzate de acnee, sunt provocate de mai mulți factori, cum ar fi îmbătrânirea naturală, expunerea la radicalii liberi din mediu, o supraexpunere la soare, fumatul, alimentația deficitară, stres și lista poate continua.

Toate acestea provoacă riduri și leziuni ale pielii, care sunt simptome ale îmbătrânirii cutanate sau fotoîmbătrânirii.

Fotoîmbătrânirea se caracterizează prin hiperplazie sau atrofie epidermică și degradarea moleculelor matricei extracelulare, cum ar fi deteriorarea fibrelor de colagen. Pielea își pierde elasticitatea, uniformitatea, devine ternă, flască, pigmentată, ridată.

Beneficii remodelare facială și oxigenarea pielii – cercetări

Cercetările au demonstrat că tratamentele care presupun oxigenarea pielii combat cu succes semnele îmbătrânirii și previn totodată afectarea pielii de radiații UV, stres, factori de mediu.

Acest tip de tratamente oferă rezultate instantanee și pielea întinerește vizibil. Nu doar ridurile și liniile fine sunt tratate, ci tenul devine radiant, cu un aspect uniform, luminos, elastic.

OxyGeneo by Idilliq

Acest tratament de remodelare facială este conceput pentru a hrăni pielea și a promova creșterea naturală a colagenului.

Este folosită capsula OxyPod care conține ingrediente naturale în funcție de necesitățile fiecărui tip de piele și serumul Geneo pentru activarea ingredientelor capsulei.

Rapid și cu maximum de eficiență, tenul se bucură de oxigenare, exfoliere și hrănire în profunzime.

Această procedură este excepțional de blândă cu pielea și nu provoacă efecte secundare precum iritații, roșeață, umflare, usturime sau senzație de arsură.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top