fbpx
Radiofrecvența tinerețe fără bătrânețe

Radiofrecvența: tinerețe fără bătrânețe?

Radiofrecvența utilizată ca tehnologie pentru remodelarea corporală să fie oare cea care ajută să fim veșnic tineri? Nu putem spune că a ajuns să evolueze atât de mult tehnologia, însă progresele sunt uimitoare.

Cu siguranță cele mai multe dintre voi au auzit de remodelarea corporală prin radiofrecvență. Este un procedeu, care s-a impus ca o metodă extrem de eficientă în reîntinerirea și creșterea fermității pielii, în tratamentul celulitei și adipozităților, precum și în restabilirea microcirculației de suprafață. Fără a intra prea mult în chestiunile tehnice, trebuie spus că principiul care se află la baza procedurii este generarea unui șoc termic la nivelul straturilor profunde ale pielii pentru a stimula  o reacție de regenerare din partea organismului. Căldura generată astfel determină denaturarea fibrelor de colagen și o contracție imediată a lor. În acest fel sunt stimulate fibroblatele, care vor produce colagen nou.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Pentru a nu vă speria, e necesar să știți că radiofrecvența este un tratament NECHIRURGICAL de înfrumusețare.

Radiofrecvența tinerețe fără bătrânețe

Rezultatele sunt vizibile chiar după prima ședință de radiofrecvență, dar efectul profund se vede după câteva săptămâni sau chiar luni de la începerea tratamentului.

Nu trebuie să vă temeți, deoarece aceste procese au loc fără a se produce efecte secundare la nivelul pielii, existând numeroase studii clinice care atestă lipsa efectelor secundare.

Dar la ce este bun acest tratament?

La combaterea ridurilor, îmbunătățirea tonusului pielii, combaterea acumulărilor adipoase, urmelor celulitei (prin eliminarea nodulilor celulitici), stazelor circulatorii și limfatice, pierderii tonifierii la nivelul brațelor, abdomenului, coapselor și sânilor. Foarte important, prin radiofrecvență veți avea o consistență îmbunătățită a țesuturilor.

Există mai multe tipuri de radiofrecvență (radiofrecvență monopolară, bipolară și multipolară), dar acestea sunt amănunte care țin de terapeut, utilizarea lor făcându-se în funcție de obiectivul vizat.

Dacă există complicații?

În timpul tratamentului pot apărea o senzația de căldură și pișcăturile. Însă unele aparate sunt prevăzute din fabricație cu mecanisme de răcire pentru a proteja pielea de căldura excesivă și pentru a face tratamentul mai confortabil.

Dar efecte secundare?

Da, dar sunt minore: eritemul, apariția unor vezicule și edemul ușor. Dar trebuie reținut că efectele secundar dispar în câteva ore, cel mult câteva zile.

Există și contraindicații la tratamentul cu  radiofrecvență?

Radiofrecvența tinerețe fără bătrânețe

Da, acestea fiind următoarele:

  • Este interzis în perioada sarcinii și alăptării, în prezența unor leziuni pe zona de aplicare a tratamentului, a herpesului în stare acută.
  • Este interzis persoanelor cu stimulator cardiac, aparat dentar sau proteze metalice, celor care au boli musculare.

Dacă articolul nostru v-a convins, mai cu seamă că vara bate la ușă, vă așteptăm în clinica noastră, unde veți avea parte de răsfățul meritat. Vezi mai multe detalii aici despre Remodelarea corporală Trilipo care combină tehnologia cu radiofrecvență și DMA.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top