fbpx
Rejuvenare facială

REJUVENARE FACIALĂ CU CĂRBUNE

Folosit încă de pe vremea egiptenilor antici în cazul rănilor infectate, cărbunele ne surprinde astăzi, în tratamentele de rejuvenare facială, cu niște efecte absolut uimitoare. 

Cărbunele poate face adevărate minuni pentru tenul gras deoarece elimină excesul de ulei, reduce aspectul punctelor negre existente și oprește formarea acneei.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Oferă porilor o curățare profundă, îndepărtând murdăria și bacteriile. Totodată este recunoscut drept un ingredient necesar pentru neutralizarea radicalilor liberi care afectează iremediabil aspectul tenului.

De aproape un deceniu, cărbunele a trecut de la un simplu instrument de aprins focul și un tratament de urgență, la un ingredient care a incendiat industria de beauty. Mai multe produse cosmetice și tratamente au fost infuzate cu cărbune.

Popularitatea cărbunelui în produsele de îngrijire a pielii este recunoscută în zilele noastre deoarece acesta oferă o multitudine de beneficii pentru rejuvenarea facială.

Detoxifiant și antioxidant extrem de eficace

Moleculele de carbon acționează ca sursă de energie a cărbunelui pentru a elimina toxinele din piele. Medicii dermatologi afirmă că acestea au o sarcină negativă care atrage impuritățile. În fiecare zi venim în contact cu radicalii liberi și alți agresori ai mediului care ne pot înfunda porii. Cărbunele este cel care reprezintă un ajutor de nădejde acționând atât ca detoxifiant cât și ca antioxidant.

Absorbția excesului de ulei

Pielea grasă poate avea un aspect uleios din cauza producției excesive de sebum. Sebumul este esențial pentru protejarea și hidratarea pielii, dar prea mult poate înfunda porii și poate provoca dezvoltarea petelor. Mai mult, producția excesivă de sebum generată de glandele sebacee conduce și la apariția punctelor negre și/sau a acneei. Tratamentele faciale pe bază de cărbune pot ajuta tegumentul prin absorbția excesului de ulei pe care îl produce pielea.

Îmbunătățirea aspectului pielii

Acționând ca purificator în profunzime, celulele moarte sunt îndepărtate și se reduc astfel semnificativ și porii dilatați. Semnele acneei sunt și ele mult diminuate prin acțiunea cărbunelui de absorbție a sebumului în exces.  Prin tratamentul cu cărbune nicio cantitate de bacterii și sebum nu va mai bloca porii și nu se va mai favoriza producerea acneei.

Adio aspect tern

Pielea ternă este adesea un rezultat al supunerii ei la radicalii liberi. Stresul oxidativ este o problemă cu care ne confruntăm zilnic – poluare, raze UV, agenți patogeni etc. Bineînțeles că pielea e prima care are de suferit. Antioxidanții produși în mod natural de organismul uman nu sunt suficienți pentru a combate această acțiune nocivă a radicalilor liberi. Acționând ca antioxidant, cărbunele alungă senzația de paloare a pielii, conferindu-i luminozitate. Tenul va radia de sănătate și va face față mult mai bine factorilor stresori oxidativi din mediu.

Rejuvenare facială cu cărbune la Idilliq:

Cărbunele activ este un ingredient popular în produsele de îngrijire a pielii și poate ajuta la îmbunătățirea texturii și aspectului tenului.

Tratamentul de rejuvenare facială Balance, oferit de Idilliq bifează atât îmbunătățirea texturii pielii, cât și ameliorarea acneei și purificarea tenului cu tendințe de îngrășare.

Procedura non-invazivă și rezultatele imediate sunt asigurate prin intermediul tehnologiei Oxy Geneo, specială pentru a oferi pielii aspectul sănătos și neted.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top