fbpx
Beneficiile aurului pentru piele

Beneficiile aurului pentru piele

Beneficiile aurului pentru piele au revoluționat industria cosmeticelor în ultimul deceniu. Da, suntem extrem de familiarizați cu bijuteriile din metalul prețios, dar utilizarea lui în diverse produse cosmetice faciale și corporale ridică parcă un semn de întrebare. Chiar funcționează? Ei bine, da!

Să vorbim despre aur

Aurul este un element chimic și un metal prețios care poate apărea în două moduri principale în produsele de îngrijire a pielii: aurul coloidal și pudra de aur pur de 24 de karate. Aurul coloidal, cunoscut și sub denumirea de „nanogold” sau „nanoparticule de aur”, este considerat a fi foarte stabil și cu o eficacitate ridicată deoarece pătrunde mai adânc în piele. Pulberea de aur reprezintă un adjuvant excelent în absorbția nutrienților și contribuie la regenerarea țesutului epitelial.

Înapoi în timp…

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Avem impresia că descoperirea ne aparține? Atunci ar trebui să aruncăm o privire prin negura vremii și vom realiza că pulberea de aur se folosește în ritualuri de înfrumusețare încă din perioada antichității egiptene. Pe de altă parte, în China, Arabia sau India, praful de aur era utilizat cu succes în medicină pentru a trata sau ameliora diverse afecțiuni precum reumatismul, astmul sau diabetul zaharat. Aceeași pulbere fină era de mare ajutor în bolile de piele grave.

Beneficiile aurului pentru piele

Ingredientul valoros oferă și în prezent numeroase beneficii pentru ten, mai ales că știința și tehnologia au evoluat amețitor. Iată ce minuni poate face aurul pentru piele!

Ten radiant

Produsele topice din aur pur sporesc luminozitatea și strălucirea pielii datorită proprietăților antiinflamatorii. Datorită capacității sale de a absorbi în piele, aurul pur stimulează, de asemenea, circulația, ceea ce permite sângelui proaspăt și oxigenat să intre în piele. Acest lucru creează o piele cu adevărat radiantă.

Rejuvenare facială

În ultimul timp, tehnologia nanogold ne răsfață tot mai mult. Dezvoltat special pentru îngrijirea pielii, procesul descompune aurul în particule suficient de mici pentru a fi ușor absorbite în piele. Aurul coloidal (suspendarea nanoparticulelor de aur în apă) poate restabili conexiunile rupte în celulele pielii și încurajează regenerarea acestora. Rezultatul: un ten cu aspect mai tânăr. Același efect îl are și pulberea de aur utilizată în tratamentele din clinicile specializate, unde rezultatele devin vizibile încă de la primele ședințe de tratament.

Proprietăți antiinflamatorii

Aurul este un antioxidant natural și are proprietăți antiinflamatorii. Poate calma umflarea și roșeața cauzate de pete sau alte iritații și protejează împotriva radicalilor liberi care duc la riduri și leziuni vizibile produse de soare.

Adjuvant al altor ingrediente

Se crede că aurul poate ajuta alte ingrediente să pătrundă mai adânc în piele, îmbunătățind potențialul acestora. Exemple foarte bune în acest sens fiind antioxidanții, peptidele și acidul hialuronic.

Acțiune cicatrizantă și antiseptică

Nanoparticulele de aur pot accelera vindecarea rănilor prin mai multe mecanisme, cum ar fi activitatea antioxidantă. Studiile ne arată că aurul are și proprietăți antiseptice.

Așadar, aurul nu numai că oferă o piele frumoasă, strălucitoare și rejuvenată, dar și încetinește epuizarea colagenului, crește elasticitatea pielii, luminează tenul, stimulează celulele făcând pielea fermă, îmbunătățește circulația sângelui și previne îmbătrânirea prematură, ridurile, petele etc.
Tratamentele faciale cu aur pur sunt extrem de solicitate în prezent datorită rezultatelor uimitoare pe care le generează, acestea lăsând o piele netedă și sănătoasă.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top