fbpx
SECRETUL REMODELĂRII FACIALE VITAMINA C

SECRETUL REMODELĂRII FACIALE: VITAMINA C

Vitamina C este un ingredient preferat de către dermatologi, susținut de știință, care poate ajuta la încetinirea îmbătrânirii timpurii a pielii, la prevenirea daunelor solare și la îmbunătățirea aspectului ridurilor, petelor întunecate și al acneei.

Suntem zilnic supuși radicalilor liberi și prima care are de suferit este pielea.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Trecerea timpului este un alt inamic imbatabil și, dacă adăugăm și alimentația nu tocmai bio consumată zilnic, avem rețeta perfectă pentru o piele ternă, îmbătrânită prematur și agresată.

Progresul tehnologiei

Progresul tehnologiei alături de ingrediente naturale pot reface însă tenul, infuzându-l cu o doză de prospețime și reîntinerindu-l vizibil.

Vestea bună e că azi, tratamentele de remodelare facială nu se mai limitează la utilizarea bisturiului, ci sunt total noninvazive, fără durere și în deplină siguranță.

Vitamina C este celebră în lumea îngrijirii pielii. De fapt, unii spun că este „sfântă”pentru toate aspectele legate de piele din motive întemeiate.

Acest incredibil antioxidant, nutrient și antiinflamator este cunoscut pentru a beneficiile oferite în ceea ce privește tonusul, textura și hidratarea pielii.

Se poate obține vitamina C din fructe și legume, dar aceasta nu este singura modalitate de a te bucura de beneficiile sale pentru sănătatea pielii – vitamina C este utilizată pe scară largă în produsele cosmetice și în tratamentele de remodelare facială.

Cercetătorii au descoperit că atunci când vine vorba de o piele sănătoasă, vitamina C locală este semnificativ mai eficientă decât consumul acesteia.

Cunoscută și sub numele de acid ascorbic, vitamina C este un nutrient solubil în apă care joacă un rol important în menținerea pielii sănătoase.

Beneficiile vitaminei C pentru față

Vitamina C locală este dovedit că are o gamă largă de aplicații clinice datorită proprietăților sale antioxidante, antiîmbătrânire și antipigmentare. Acest nutrient puternic oferă multe beneficii pentru piele.

  • Contribuie la producția naturală de colagen care menține elasticitatea pielii
  • Ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor
  • Are rol reparator al pielii și al cartilajelor deteriorate
  • Diminuează aspectul liniilor fine și al ridurilor
  • Iluminează tenul
  • Oferă pielii o nuanță uniformă
  • Reduce semnificativ aspectul petelor
  • Previne cu succes îmbătrânirea prematură
  • Reduce aspectul cearcănelor
  • Hidratează pielea în profunzime

În plus, indiferent dacă tenul tău este uscat, gras sau mixt, vitamina C este benefică pentru sănătatea pielii, ajutând-o să arate și să se simtă mai sănătoasă și mai tânără mai mult timp.

Există două moduri de a folosi vitamina C pentru îngrijirea pielii: aportul nutrițional și aplicarea locală.

Vitamina C locală este absorbită direct în straturile superioare ale pielii, permițându-i să lucreze imediat la netezirea pielii, reducând liniile fine și petele și protejând împotriva radicalilor liberi.

Secretul remodelării faciale

La Idilliq beneficiezi de tratamente de remodelare facială pe bază de vitamina C, folosind tehnologia OxyGeneo.

Rezultatele sunt unele vizibile după prima ședință, iar pielea nu doar arată mai bine, ci se și simte mult mai netedă și elastică.

Tratamentele OxyGeneo au beneficiul că acționează personalizat, în funcție de necesitățile tenului fiecărei persoane și în funcție de zona dorită.

Illuminate este tratamentul cu vitamina C care îi oferă pielii doza de revigorare necesară pentru a arăta și a se simți fabulos tot timpul anului, efectele sale fiind unele pe termen lung.

Contactează-ne acum dacă vrei să aplici secretul remodelării faciale!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top