fbpx
Tehnologia Trilipo și remodelarea corporală

Tehnologia Trilipo și remodelarea corporală

Tehnologia Trilipo este una inovatoare în eliminarea grăsimilor nedorite și sculptarea corpului în forma dorită. Acest tip de tehnologie are avantajul de a acționa atât intern cât și extern, iar stratul de țesut adipos este presat simultan din două direcții. Această compresie asigură drenajul limfatic, grăsimea se scurge prin mecanismul special, iar circulația și, implicit, oxigenarea sângelui sunt optimizate.

Când circulația sanguină la nivelul pielii este una corespunzătoare, țesutul epitelial este și oxigenat corespunzător, ceea ce generează o strălucire din interior în timp ce elimină și toxinele.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Așadar, tehnologia Trilipo asigură în plus și detoxifierea organismului.

Trillipo RF – Radiofrecvența

Folosind Radiofrecvența, tehnologia Trillipo creează un efect termic care transformă grăsimea solidă în grăsime lichidă, facilitând astfel eliminarea ei. Aceeași radiofrecvență accelerează metabolismul fibroblast cu rol în refacerea colagenului răspunzător de elasticitatea pielii. Pielea este întinsă și devine netedă, iar efectul este unul pe termen lung deoarece este stimulată regenerarea fibrelor de colagen, în mod natural.

În majoritatea cazurilor, pacienții se pot aștepta ca tratamentele de întindere a pielii cu RF să dureze peste 12 luni. Însă, cu întreținere și îngrijire adecvate, rezultatele pot dura adesea mult mai mult și vor depinde de frecvența tratamentelor. Ceea ce este cu adevărat uimitor este că tratamentele RF vor avea ca rezultat efecte imediate de lifting și elasticitate. Întinderea pielii prin radiofrecvență este un tratament anti-îmbătrânire sigur și eficient pentru o serie de părți diferite ale corpului.

Este un tratament popular pentru zona feței și a gâtului. De asemenea, poate elimina aspectul de piele lăsată din jurul abdomenului, brațelor‌ sau al coapselor.

Trillipo DMA – Activarea Dinamică a Mușchilor

Rezultatul tehnologiei DMA este o creștere sigură și eficientă a densității și volumului muscular, o mai bună definire și tonifiere musculară cu rezultate imediate și pe termen lung. DMA se aplică ca tratament de sine stătător, deși este cel mai eficient atunci când este combinat cu tehnologia noastră inovatoare RF așa cum este cazul Trillipo.

Deoarece popularitatea și cererea pentru tratamente non-chirurgicale cresc cu fiecare zi care trece, activarea dinamică a mușchilor a apărut ca un tratament de ultimă oră pentru tonifiere musculară și remodelare corporală.

DMA se referă la o procedură non-invazivă care vizează mușchii trecând dincolo de straturile dermice și adipoase și ajungând la stratul muscular. Anterior, nicio altă tehnologie nu era capabilă să facă modificări în stratul muscular și acesta a fost trecut cu vederea.

Dar tratamentul Dynamic Muscle Activation a făcut posibilă îmbunătățirea stratului muscular, care joacă un rol crucial în a face pielea fermă, tânără și tonifiată. Mai mult, nu există efecte secundare de niciun tip asociate cu această tehnologie.

Tehnologia Trilipo

Tehnologia Trillipo combinată acționează în 3 pași: eliberează, elimină și conturează forma dorită. Tripla acțiune  conduce către rezultatele așteptate.

Efectul este unul uimitor, vizibil încă de la prima ședință datorită energiei focusate în mod personalizat pentru fiecare pacient în parte. Este o procedură sigură, rapidă și ușoară pe care Idilliq pune la dispoziția pacienților care doresc o reconturare a corpului cu rezultate imediate și pe termen lung, fără durere sau vreun tip de disconfort.

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top