fbpx
Rejuvenare facială

TRATAMENTE DE REJUVENARE FACIALĂ PENTRU STIMA DE SINE

Tratamentele de rejuvenare facială sunt din ce în ce mai accesate datorită multiplelor beneficii pe care le oferă, dar și faptului că presupun proceduri non-invazive.

În zilele noastre, problemele pielii mature nu sunt doar un factor estetic neplăcut, ci, având în vedere contextul social actual care se bazează în principal pe vizual, aspectul tenului reprezintă totodată un element care scade considerabil stima de sine, venind la pachet cu implicații de natură psihologică.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Alimentația, sedentarismul, anumite boli cronice, folosirea unor produse cosmetice, uneori medicația și, nu în ultimul rând, trecerea timpului pot conduce către apariția ridurilor, piele lăsată, pete pigmentare iar lista poate continua.

Dacă până mai ieri, operațiile estetice și procedurile chirurgicale de reîntinerire îi speriau pe cei care doreau un aspect tânăr al feței, astăzi, rejuvenarea facială este un proces simplu care nu mai implică neapărat utilizarea bisturiului sau injectarea de diferite substanțe.

Când se optează pentru rejuvenare facială?

Tratamentele de întinerire sunt, în mod obișnuit, pentru problemele superficiale ale pielii, cum ar fi ridurile, petele, cicatricile și laxitatea pielii, care apar pe straturile superioare și medii ale dermului.

Scopul principal al tratamentelor de rejuvenare facială este obținerea unui ten mai neted și, implicit, mai tânăr. 

Odată cu scăderea producției de colagen, pielea poate să-și piardă structura, să devină uscată, să aibă mai puține lipide și să înceapă să pară încrețită, slăbită și lăsată.

Întinerirea pielii încurajează creșterea colagenului pentru a ajuta pielea să își redobândească elasticitatea și nivelul de hidratare, astfel obținându-se și îmbunătățirea vizibilă a aspectului facial.

Trebuie precizat că nu doar înaintarea în vârstă determină un aspect mai puțin dorit al tenului, de aceea nu doar persoanele mature apelează la tratamente de rejuvenare facială, ci toți aceia care doresc să-și îmbunătățească felul în care arată pielea lor.

Indiferent dacă este vorba despre o apariție ternă a pielii sau, din contră, despre riduri adânci, rejuvenarea este posibilă într-o manieră nedureroasă și rapidă.

De ce rejuvenare facială?

Un tratament de rejuvenare facială, efectuat corespunzător, va contribui nu doar la un chip plăcut, ci și la creșterea încrederii în sine.

Studiile au demonstrat că un om, cu cât se simte mai bine în pielea lui, cu atât are un stil de viață mai sănătos, iar din punct de vedere social este mai dinamic, mai comunicativ, mai dispus către ascensiune și succes.

Tratamente de rejuvenare facială la Idilliq

La Idilliq folosim tehnologia Oxy Geneo 3 în 1 care acționează prin tratamente specifice combinând trei pași de bază: exfolierea corespunzătoare a țesutului epitelial, infuzarea acestuia cu nutrienții necesari în funcție de tipul de ten și oxigenarea pielii. Rezultatele pot fi observate chiar după prima ședință, tenul căpătând un aspect mai sănătos, mai luminos, mai neted.

Bineînțeles, fiecare tip de ten are propriile necesități, de aceea și tratamentele de rejuvenare facială sunt diferite, tehnologia Oxy Geneo acționând asupra zonelor și problemelor existente.

În funcție de rezultatele dorite, sunt aplicate tratamentele corespunzătoare. Idilliq oferă mai multe opțiuni pentru rejuvenarea pielii.

Datorită noilor tehnologii din domeniul cosmetic azi ești la distanță de o programare de obținerea unui ten revitalizat și vizibil întinerit. Redă-i frumusețea tenului cu tratamente faciale adecvate!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top