fbpx
tratamente faciale

REDĂ-I FRUMUSEȚEA TENULUI CU TRATAMENTE FACIALE ADECVATE

Tratamente faciale cu ajutorul cărora poți să-i redai frumusețea tenului și să te bucuri mai mult de felul în care îți dorești să arăți!

Ce este frumusețea?

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Atunci când vorbim de frumusețe fizică, deși nu există un standard „bătut în cuie”, ne referim la trăsăturile estetice considerate atractive sau plăcute din punct de vedere vizual.

În zilele noastre, tehnologia a pus puterea de a defini frumusețea în mâinile oamenilor. Smartphone-urile permit oamenilor un control mai mare asupra imaginii lor și includ aplicații care vin cu filtre folosite pentru distracție, aspect și divertisment.

Cum păstrezi frumusețea pielii?

La fel ca inima sau creierul, pielea ta este un organ. De fapt, este cel mai mare organ din corpul tău. Cu toate acestea, este organul cel mai adesea neglijat până în momentul în care începe o vizibilă deteriorare.

A avea grijă de pielea ta astăzi va ajuta la prevenirea problemelor viitoare, cum ar fi ridurile, pierderea elasticității pielii, depigmentarea și lista poate continua.

O îngrijire optimă a pielii are, de asemenea, beneficii sociale și mentale extraordinare.

Arătând bine, faci o primă impresie grozavă celorlalți într-un interviu, la o întâlnire, în anumite grupuri din care faci parte etc. Beneficiile mentale pot fi chiar mai mari – te face să te simți bine cu tine însuți. Nimic nu îți oferă mai multă încredere în tine decât să știi că arăți bine.

Trăim vremuri în care domeniile de activitate cunosc o dezvoltare formidabilă și o ascensiune ultra-rapidă.

Trecerea timpului nu se mai „citește” pe chip ca în secolul trecut, iar vârsta nu înseamnă neapărat riduri sau alte imperfecțiuni nedorite.

O gamă largă de produse sunt disponibile la scară largă pentru ca tenul să fie același din pozele postate pe rețelele de socializare.

În acest sens, anumite tratamente faciale periodice fac adevărate minuni.

Cum te ajută tratamentele faciale?

Aceste tratamente faciale folosesc o varietate de produse, tehnici de masaj și aparate speciale pentru a oferi o piele mai curată, mai sănătoasă, mai elastică și cu aspect mai strălucitor.

Rejuvenarea facială nu mai depinde de bisturiu, ci e total non-invazivă, asta datorită dispozitivelor de ultimă generație și cercetărilor din domeniul cosmeticii care au adus la lumină numeroase proprietăți și beneficii ale multor ingrediente naturale.

Tratamentele faciale îți oferă tenul dorit, în timp ce îți îmbunătățesc considerabil stima de sine. Rapid, fără durere, personalizat în funcție de necesitățile pielii tale.

Un tratament facial corespunzător nu doar îți va lăsa pielea să arate și să se simtă vizibil mai bine, dar ar trebui să te facă să simți relaxare și împrospătare, iar experiența să fie un adevărat răsfăț.

Idilliq by Estetiq – tratamente faciale de înaltă performanță

Există multe tipuri de probleme ale pielii – cosmetice și de sănătate și totodată multe tipuri de soluții. Noi ne concentrăm pe probleme/tratamente ale pielii în scop cosmetic. Unele dintre cele mai frecvente probleme sunt cicatricile lăsate de acnee, petele generate de vârstă, ridurile și pielea lăsată. În acest sens, tehnologia OxyGeneo oferă rezultate uimitoare încă de la prima ședință. Tratamentele cu OxyGeneo generează efecte pe termen lung iar tenul este mai tânăr, mai sănătos, mai luminos. Revitalizarea pielii nu a fost nicicând mai accesibilă, iar acest lucru este posibil prin oxigenarea ei corespunzătoare.

Exfolierea, infuzia de nutrienți și oxigenarea – personalizate în funcție de tipul tenului și de necesitățile acestuia  – conduc la o piele vizibil reîntinerită.

La Idilliq by Estetiq îți oferim tratamente faciale folosind tehnologia OxyGeneo care promite rezultate imediate și reale în ceea ce privește rejuvenarea tenului.

Alege tratamentul care ți se potrivește și lasă-ți frumusețea să fie vizibilă!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Comments are closed.

Scroll to Top