tratamente estetice în București

Cele mai solicitate tratamente estetice în București pentru vară

Tratamente estetice în București – te-ai întrebat vreodată ce solicită clienții pe timp de vară clinicilor estetice?

Motivele pentru care, pe timp de vară, sunt solicitate mai multe tratamente estetice sunt cam evidente!

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Faptul că oamenii își iau în calcul vacanțe și excursii pe la mare, ori piscine sau simplul fapt că e cald și încep să renunțe la haine îi determină să aloce atenție suplimentară felului în care arată corpul lor.

Sigur, majoritatea tratamentelor estetice nu sunt condiționate de anotimp, deci pot fi efectuate indiferent de perioada din an.

Cu toate acestea, pentru timpul verii se iau în calcul anumite tratamente estetice, deoarece corpul este expus mai mult!

Și o să vă prezentăm, pe scurt, care sunt cele mai solicitate tratamente estetice în București (pentru timpul verii)!

Nu este un top oficial, așadar nu trebuie să-l iei ca pe o referință. Îndeosebi este o clasare bazată pe solicitările clinicii noastre, respectiv a tendințelor din social media!

Epilare definitivă cu laser

În ultimii ani, epilarea definitivă cu laser a devenit o practică tot mai des acceptată de către societate. Asta și pentru că oamenii care activează în industrie s-au străduit să explice procesele de epilare și să demonstreze că nu există riscuri. Avantajele sunt net superioare metodelor convenționale.

Peeling chimic non-invaziv

Un tratament de exfoliere care prezintă tot mai mult interes datorită faptului că este inovativ și nu are efecte secundare nedorite! Însă oamenii apelează la serviciile clinicilor pentru un astfel de tratament fiindcă rezultatele sunt și pe termen lung! Dacă pe timpul verii ne dorim să ne simțim mai tineri, e normal să vrem și să arătăm așa!

Remodelare corporală

Dacă mai vezi câte o femeie care arată ca în reclame, aceasta, mult ca sigur, a investit în remodelare corporală.

Arderea grăsimilor pe timpul verii, într-un mod non-invaziv, este posibilă cu tehnologii inovatoare.

În prezent, există soluții eficiente pentru toate tipurile de piele, indiferent de sezon, iar lumea a început să afle de ele! Pe timpul verii, evenimentele se țin în lanț! Și fiecare dintre noi merită să se bucure din tot sufletul și… cu tot corpul!

Rejuvenare facială

Deoarece tenul este important, fiind zona corpului cea mai intens expusă privirii și interacțiunilor sociale, specialiștii din domeniul estetic-medical oferă și rejuvenare facială pe timpul verii.

Tehnologia folosită de clinica noastră se bazează pe oxigenarea pielii pentru a-i da un aspect echilibrat și revitalizat.

În concluzie, de ce aceste tratamente sunt tot mai solicitate în București?

Adevărul este că sunt niște soluții foarte avantajoase pentru oameni și se vorbește despre ele! Elimină foarte multe aspecte negative apărute prin alte metode convenționale de înfrumusețare a corpului!

Toate aceste servicii le avem și noi, iar dacă te interesează un tratament anume – poți citi mai multe de pe site-ul nostru!

„Frumusețea trezește sufletul la viață.” – Dante Alighieri

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top