fbpx
Clinica Idilliq by Estetiq

Top 5 motive pentru care să faci tratamente la Idilliq

Tratamente la Idilliq – îți prezentăm un top 5 motive pentru care să apelezi la clinica de înfrumusețare!

Dacă ești din București sau din împrejurimi, e posibil să fi auzit de la prieteni despre Idilliq. Felul în care se simt bine în pielea lor persoanele care ne-au trecut pragul ar putea fi tentant pentru tine!

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Sau poate ți-au apărut reclame de la noi pe rețelele de socializare și ai vrea să știi mai multe detalii. Vei putea fi prima persoană din cercul apropiaților care îndrăznește să investească în corpul său!

Prietenii sau colegii vor fi cu siguranță mai mult decât surprinși!

Sparge gheața și află motivele pentru care merită să ne faci o vizită pe care n-ai să o regreți!

Idilliq by Estetiq este un brand care se respectă!

Este un brand tânăr și energic, susținut de Estetiq, dar și de specialiști cu experiență profesională! Astfel, fiecare potențial client este tratat în mod corespunzător și i se asigură bunăstarea!

Servicii care dispun de tehnologie inovatoare

Cu ajutorul Estetiq Solutions – mai multe clinici din țară dispun de cele mai noi tendințe din industria estetic-medicală! Iar experții clinicii noastre știu cum să folosească tehnologia în interesul clientului!

Prețuri avantajoase pentru tratamente la Idilliq

Vrei să te epilezi? Sau ai nevoie de o remodelare corporală? Ori de peeling chimic noninvaziv / tratamente faciale? Nicio problemă! Idilliq privește frumusețea corpului ca pe o artă, iar prețurile au fost gândite pentru tine! Iar dacă pe lângă acestea mai descoperi că avem și oferte avantajoase, ele există fiindcă ne permite tehnologia!

Tratamente la Idilliq oferite în mod calitativ

Ne interesează să vezi cu ochii tăi că rezultatele apar încă de la prima ședință de tratament! Și nu am putea să-ți demonstrăm asta dacă n-am presta servicii de calitate. Iar specialiștii noștri își dau tot interesul să denote profesionalism. E adevărat, facem asta și pentru că ne bucură când clienții noștri ne recomandă mai departe!

Clienții sunt mulțumiți de tratamente la Idilliq!

Spuneam că ne bucurăm când oamenii ne recomandă mai departe? Nimic greșit, clienții chiar fac asta! Datorită lor am reușit să formăm o comunitate și ne simțim motivați să fim, în mod constant, la pas cu inovația tehnologică!

Nu ne crede pe cuvânt! Verifică pe rețelele de socializare cât de fericiți se fotografiază sau se filmează cei care au fost în clinica noastră!

Pont pentru tratamente la Idilliq!

Vezi că avem și Gift Cards Idilliq by Estetiq!

Gift Cards online pentru tratamente la salonul de înfrumusețare

Sperăm că aceste caracteristici ale brandului Idilliq să reprezinte pentru tine motive reale pentru care să apelezi la noi!

În cazul în care dorești să-ți faci o programare și să ne cunoaștem mai bine, iată și nr. nostru de telefon +40 (761) 807 807

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top