fbpx
prezență idilică de sărbători

Cum să ai o prezență idilică de sărbători

Descoperă cum să ai o prezență idilică de sărbători. Află cum să strălucești și să radiezi de fericire – cu doar câteva trucuri simple!

Mărturisim că, echipa Idilliq, spre finalul anului prezent, a arătat susținerea pentru o varietate de evenimente la care și-a adus aportul pentru un stil de viață mai frumos! Fie ca parteneri de cinste, fie ca principali organizatori, am susținut femei și bărbați care vor să acorde o atenție sporită îngrijirii de sine. Atât prin diverse ședințe sau dezbateri, ori întruniri prin care am scos în evidență modalități de înfrumusețare, cât și prin cursuri specifice. De asemenea, am pregătit și evenimente tematice. Amintim degustarea de vinuri și faptul că am fost alături inclusiv la un bal al bobocilor. Așadar, dincolo de faptul că v-am făcut un rezumat cu ajutorul căruia ne reamintim și noi cu drag, ce-am mai isprăvit în ultimul timp, vom continua să ne arătăm susținerea idilică și pentru sărbătorile de iarnă.

(P) Apelează cu încredere la tratamente estetice oferite de clinica noastră!

VEZI LISTA DE PREȚURI!

Astfel, pentru a avea o prezență strălucitoare în timpul sărbătorilor…

Poți ține cont de următoarele sfaturi pe care le-am pregătit pentru tine:

Aspectul pentru o prezență idilică de sărbători

Îngrijește-ți pielea: obișnuiește-te cu o rutină de îngrijire a pielii prin care îți menți tenul sănătos și strălucitor. Utilizează produse de curățare, exfoliere și hidratare adecvate pentru tipul tău de piele. Opțional poți adăuga în rutina ta și câteva ședințe de peeling chimic-noninvaziv, respectiv tratament pentru oxigenarea pielii.

Machiază-te în nuanțe luminoase și calde: Alege un tip de machiaj care să-ți evidențieze trăsăturile tale, dar și care să-ți ofere un aspect proaspăt. Utilizează nuanțe luminoase pentru a evidenția ochii și buzele, iar un iluminator subtil poate adăuga strălucire tenului. Ca bărbat, nu uita să te bărbierești, să fii atent la părul din nas, să-ți aranjezi puțin sprâncenele și, desigur, poți scoate discret, prin machiaj, trăsăturile feței, strict cât să te avantajeze, dacă tu consideri de cuviință.

prezență idilică de sărbători

Alege ținute tematice: Optează pentru haine care să-ți evidențieze personalitatea și care să fie adecvate pentru eveniment / ocazie. Culorile strălucitoare și materialele elegante pot contribui la un look festiv. Nu exagera cu ținute extravagante, iar dacă petreci în cadrul unor evenimente organizate cu tematică, asigură-te că ai avantajul de partea ta.

Îngrijește-ți părul: O coafură bine îngrijită poate completa perfect aspectul tău. Alege o coafură care să se potrivească formei feței și stilului tău personal. Ține cont și de felul în care te îmbraci, astfel încât să te asortezi complet.

Fă-ți manichiura și pedichiura: În funcție de gen, aici ai avantajul de partea ta, deoarece dacă nu vrei să exagerezi poți opta pentru culori discrete sau chiar incolor, non-color sau variate combinații remarcabile atunci când ții un pahar de șampanie în mână! Ai grijă și de cuticulele tale!

Comportamentul pentru o prezență idilică de sărbători

prezență idilică de sărbători

Atitudinea: Poartă-ți frumusețea cu încredere și convingere. O atitudine pozitivă și o încredere sporită în tine vor contribui semnificativ la prezența ta strălucitoare. Nu uita să ții spatele drept!

Zâmbește cât mai des: Un zâmbet sincer poate face minuni pentru prezența ta. Asigură-te că îți îngrijești dinții și că ai grijă de igiena orală pentru a avea un zâmbet strălucitor.

Complimentează: Fii deschis/ă la complimente și nu ezita să oferi și tu cuvinte frumoase celor din jur. Un schimb pozitiv de energie poate face ca sărbătorile de iarnă să fie mai plăcute pentru toată lumea.

Ai grijă de starea de bine: Rămâi atent/ă la starea ta de bine, atât fizică, cât și mentală. Odihna, alimentația sănătoasă și timpul petrecut alături de cei dragi contribuie la o prezență strălucitoare.

Amintește-ți că frumusețea vine din interior. Iar autenticitatea și bunătatea sunt elemente cheie pentru a avea o prezență strălucitoare în timpul sărbătorilor și nu numai.

Mult succes și sărbători fericite!

Distribuie gratuit prietenilor informație interesantă și de interes pentru a-i ajuta și urmărește-ne pe rețelele de socializare ca să rămâi la curent!

Scroll to Top